Novice

 • Playstation 5 z omejitvami na Samsungovih televizorjih

  Po poročanju različnih spletnih virov so Samsungovi televizorji pri prikazu iger z nove konzole nekoliko omejeni.

  Objavljeno: 31.12.2020 10:40več
 • Zoom pripravlja storitve za elektronsko pošto

  Podjetje Zoom na krilih nenadejanega uspeha s svojim videokonferenčnim sistemom zdaj očitno načrtuje širitev na druga področja spletnih storitev. Iz podjetja so pricurljale informacije, da razvijajo nove storitve s področja elektronske pošte in upravljanja koledarjev. Po nekaterih podatkih naj bi nove storitve predstavili že zgodaj v letu 2021.

  Objavljeno: 31.12.2020 08:00več
 • Roboti plešejo

  Boston Dynamics, ki je bil nedavno prevzet s strani korejske družbe Hyundai, je objavil nov video posnetek, ki priča o hitremu razvoju robotov. V prednovoletnem posnetku so svoje robote Atlas, Spot in Handle poslali na ples.

  Objavljeno: 31.12.2020 07:00več
 • Apple patentiral prilagodljivo tipkovnico z zasloni v tipkah

  Apple je patentiral »prilagodljivo tipkovnico«, kjer je v vsako tipko vgrajen majhen zaslon OLED, ki na tipkah omogoča prikaz različnih znakov.

  Objavljeno: 30.12.2020 10:10več
 • V sporazumu glede Brexita so se dogovorili tudi o - brskalniku Netscape

  V novem dogovoru o Brexitu se med drugim omenja prastari brskalnik Netscape in program za elektronsko pošto Mozilla Mail.

  Objavljeno: 30.12.2020 09:37več
 • Oglasno sporočilo

  Kibernetska varnost v avtomobilski industriji

  Avtonomna vožnja, električni in povezani avtomobili v zadnjih letih dominirajo v segmentu razvoja avtomobilske industrije. Gre za inovacije, ki so nastale kot produkt digitalizacije obstoječih avtomobilskih sistemov. Veliko število različnih senzorjev, modulov in dodatna programska oprema skupaj tvorijo moderen informacijski sistem. Kompleksnost in hitrost sprememb je iz dneva v dan večja ter se bo v prihodnosti le še stopnjevala. Vsekakor živimo v trenutku, v katerem digitalizacija na krilih IoT, oblačnih storitev, mobilnih tehnologij, umetne inteligence, robotike in množice podatkov omogoča za zadovoljitev pričakovanj strank potrebno fleksibilnost in agilnost ter s tem diktira smer industrije in nenazadnje človeštva. Digitilizacija v avtomobilski industriji spreminja kontekst ustaljenih poslovnih tirnic in zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo končnim uporabnikom.

  Objavljeno: 30.12.2020 08:00več
 • Oglasno sporočilo

  Ali je uporaba mobilnih bank varna?

  Bankam brezpogojno zaupamo, saj so si naše zaupanje prislužile z nudenjem storitev več generacijam uporabnikom. Zato niso med prvimi, ko pride do uvajanja novih storitev možnih zaradi tehnološkega razvoja, a ko jih, smo lahko prepričani, da je za njihovo varnost odlično poskrbljeno. Tako je bilo s spletnimi in kasneje z mobilnimi bančnimi storitvami, brez katerih si le težko predstavljamo sodobno življenje.

  Objavljeno: 30.12.2020 06:05več
 • Samsungov Z Flip 3 bo cenovno dostopnejši

  Samsung bo v začetku januarja predstavil kopico novih modelov, vključno z novimi telefoni Galaxy S21. Med novostmi naj bi bil tudi prepogljivi Z Flip 3.

  Objavljeno: 29.12.2020 12:24več
 • Tudi Xiaomi brez napajalnika

  Apple je med proizvajalci telefonov očitno sprožil novost - ob telefonih ne bomo več dobili napajalnikov. Po Samsungu je to napovedal še Xiaomi.

  Objavljeno: 28.12.2020 11:25več
 • Pokončna robotska kmetija

  Zagonsko podjetje Plenty razvija računalniško kmetijo, ki jo upravljajo roboti in kjer rastline rastejo v pokončnih linijah.

  Objavljeno: 28.12.2020 11:11več