Oglasno sporočilo
Objavljeno: 24.12.2020

V trgovini AppGallery boste našli vse aplikacije, ki jih potrebujete

Na svetu je že več kot 3 milijarde uporabnikov pametnih telefonov. Te male vsemogočne napravice so postale naš zvesti spremljevalec na vsakem koraku. Seveda ne brez razloga. Omogočajo nam, da kjerkoli in kadarkoli postorimo tisoč in en opravek. Največ zaslug za njihovo vsestranskost pa gre zagotovo raznovrstnim aplikacijam.

Zato smo se odločili, da za vas skočimo v globine Huaweieve trgovine AppGallery, ki z več kot 500 milijoni uporabnikov velja za eno od treh največjih tovrstnih trgovin, in poiščemo nekaj najbolj ključnih aplikacij, ki bi jih moral imeti na telefonu vsak uporabnik. Pri izboru pa smo še prav posebno pozornost namenili domačim razvijalcem.

Ostanite v stiku vedno in povsod

Težko kaj premaga občutek, ko se z družino odpravite na prijeten sobotni izlet, z dolgoletnim prijateljem pokramljate ob kavici ali s sodelavci sproščeno proslavite uspešno zaključen projekt. Energije, ki se sprosti pri druženju v živo enostavno ne gre nadomestiti. Vendar pa pridejo tudi časi, ko zaradi takšnih ali drugačnih razlogov srečanje z najbližjimi ni izvedljivo.

Takrat nam še kako lahko na pomoč priskočijo pogovorne aplikacije in družbena omrežja, s katerimi lahko stik ohranjamo na daljavo. Pri tem je lahko v veliko pomoč priljubljena aplikacija Viber, ki med drugim omogoča pošiljanje besedilnih in slikovnih sporočil, skupinske pogovore, običajne in video klice ter ustvarjanje lastnih GIF-ov.

Podobne funkcije ima tudi Telegram, ki sicer še nekoliko bolj slovi po zasebnosti in varnosti. V njem je namreč mogoče ustvariti skrivne pogovore, ki so popolnoma šifrirani in se ne hranijo na strežnikih podjetja, prav tako pa lahko ustvarjate zasebne in javne interesne skupine.

Vsi, ki vam je bližje komunikacija v slikovni in video obliki, morate na svoj telefon Huawei obvezno namestiti Snapchat. Zaslovel je s sporočili, ki po 24 urah izginejo, danes pa je temu dodal še malo morje drugih funkcij. Na Snapchatu lahko v obliki zgodbe objavite zanimive dogodke, ki so se vam pripetili čez dan, spremljate novice, ustvarjate zabavne avatarje in »žive« emodžije ter prijateljem pošiljate sporočila vseh oblik in vrst.

Prihranite čas in zmanjšajte stres

Pametni telefon je lahko odličen pripomoček za organizacijo in urejanje življenja. Zlasti, če ste nekoliko bolj raztreseni. Z ustreznimi aplikacijami boste v trenutku postavili trdne temelje, ki vam bodo v marsikaterem pogledu olajšali vsak dan.

Na prvem mestu nikakor ne gre spregledati mobilne banke. Ni več nobene potrebe, da bi položnice plačevali na namiznem računalniku z ročnim vnašanjem referenc, zneskov in drugih podatkov. Ali še huje, s stanjem v vrsti pred bančnim ali poštnim okencem.

Z mobilno banko lahko položnico enostavno slikate in plačate z enim klikom. Prav tako pa lahko opravite številne druge storitve, med drugim spremljate stanje na računu, dvignete limit na plačilni kartici in celo sklenete hitri kredit. V trgovini AppGalleryju boste aplikacije svojih bank našli komitenti NLB, NKBM, Delavske hranilnice, Sberbanke, Sparkasse in Intese Sanpaolo. Dodatno pa sta vam na voljo tudi mobilni denarnici mBills in VALÚ.

Finance imate torej pod nadzorom, sledi urejanje preostalega dela denarnice. Verjetno vas ni malo takšnih, ki imate denarnico raztegnjeno zaradi različnih kartic zvestobe, članskih kartic in kuponov. Z aplikacijo Moje kartice bo to postalo stvar preteklosti. V aplikaciji lahko svoje plastične kartice shranite v digitalni obliki in s tem svojo denarnico pošljete na učinkovito shujševalno kuro.

Za piko na je zelo pomembno, da v red spravite še svoje digitalno življenje – torej vse datoteke, slike in videoposnetke. Te imamo velikokrat razdrobljene na več koncih. Nekatere na računalniku, druge na telefonu in tretje na USB-ključu ali zunanjem disku. Razloga za takšen digitalni kaos danes ni več, pri tem pa so najbolj koristne oblačne storitve, kot je na primer Huaweiev oblak. Z njim lahko sinhronizirate vse datoteke na enem mestu in do njih dostopate kadarkoli in prek katerekoli naprave želite.

Zabava za oči in ušesa

Telefoni in druge pametne naprave, kot so tablice, lahko priskočijo na pomoč v mnogih situacijah, ena od teh je zagotovo tudi preganjanje dolgčasa. Konec koncev so večpredstavnostne naprave, ki s svojimi zmogljivostmi podpirajo vse sodobne platforme za podajanje vsebin.

Odprite trgovino AppGallery in našli boste vse, kar vam srce poželi. Za ostajanje na tekočem z dnevnimi dogodki sta vam na voljo mobilni različici novičarskih strani 24ur.com in RTVSLO.si, ljubitelji filmov in televizijskih vsebin se lahko potopite v neskončno količino kakovostnih vsebin, ki jih ponujajo sodobne platforme NEO, EON, T-2 tv2go, VOYO.SI in Youtube Vanced, če svoj mir najdete v glasbi ne smete spregledati aplikacije Deezer z bogato zakladnico glasbenih uspešnic, vse željne dinamike in akcije pa v trgovini AppGallery čakajo najnovejše in najbolj priljubljene igre, kot so Fortnite, Asphalt 9, Lords Mobile, Dystopia ter številne druge.

Kako globoka je zajčja luknja?

Seveda je to le nekaj naših zlatih priporočil. AppGallery ponuja še tisoče drugih aplikacij, ki so pregledno organizirane po vsebinskih kategorijah. Dodatno pa vam pri iskanju želenih vsebin na pomoč priskoči še vsestranski iskalnik Petal Search, s katerim lahko poiščete še druge aplikacije, novice, slike in druge priročne informacije.

Več o trgovini AppGallery: https://consumer.huawei.com/si/mobileservices/appgallery/

Več o iskalniku Petal Search: https://consumer.huawei.com/si/mobileservices/search/

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji