O Monitorju

Revija Monitor bralcem ponuja najpopolnejši pregled ponudbe informacijske in telekomunikacijske tehnologije v Sloveniji, podkrepljen s strokovnimi in neodvisnimi laboratorijskimi testi. Tako v domačem kot v poslovnem okolju, revija z visoko strokovno IT vsebino. Bralce seznanja o dogajanju v industriji in najnovejših tehnoloških dosežkih ter jih pripravlja na izzive prihodnosti. S kombinacijo teoretskega znanja in primeri iz slovenske prakse predstavlja pregledne podatke, ideje in rešitve, ki izkušnjo z informacijsko in telekomunikacijsko tehnologijo dvigajo na novo raven. 

Monitorjev laboratorij
Monitor je edina slovenska računalniška revija, ki redno izvaja obsežne primerjalne preizkuse računalniške opreme, ki jo je mogoče kupiti na slovenskem trgu. Vsak mesec izbiramo eno ali več vrst izdelkov različnih proizvajalcev, ki jih podvržemo strogim in natančnim meritvam ter jih medsebojno primerjamo glede na kakovost, hitrost, uporabnost, ne nazadnje tudi glede na cene. Pet kategorij izdelkov, ki se zelo hitro spreminjajo, kontinuirano preverjamo vsak mesec. Tako izbiramo najboljše in dopolnjujemo/spreminjamo bazo ažuriranih podatkov o ocenjeni računalniški opremi na Monitorjevi spletni strani. 

Zlati Monitor
Najboljšim izdelkom v posameznih kategorijah podelimo priznanja kakovosti izdelka in ugodnosti nakupa, Zlati Monitor. S tem povečujemo kredibilnost podjetij najbolje ocenjenih izdelkov, le-ta lahko potem priznanje uporabljajo v propagandne namene oz. kot pomoč pri trženju izdelkov. 

Bralci revije Monitor
Doseg ene številke: 50.000 bralcev, 78.000 v daljšem časovnem obdobju (Vir: RBB, Valicon, 2018).

Monitor izhaja vsak zadnji torek v mesecu za naslednji mesec.

Odgovorni urednik: Matjaž Klančar
Urednik: Uroš Mesojedec
Oblikovanje: Peter Gedei

Monitor, Dunajska 51, 1000 Ljubljana,
tel.: (01) 230 65 00
faks: (01) 230 65 10
e-pošta: urednistvo@monitor.si

Mladina d.d. Ljubljana, Dunajska 51,
1000 Ljubljana, identifikacijska številka za davek: SI83610405
Izvršna direktorica: Denis Tavčar

Marketing
tel.: (01) 230 65 33
e-pošta: marketing@monitor.si

Naročnine in prodaja
tel.: (01) 230 65 30
e-pošta: narocnine@monitor.si

Vse gradivo v reviji Monitor in na njegovih spletnih straneh je last družbe Mladina d.d. Ljubljana. Kopiranje ali razmnoževanje je mogoče le s pisnim dovoljenjem izdajatelja.

Arhiv

20 let in več

Monitor izhaja od 19.9.1991 (kar je, mimogrede, palindrom), danes pa nas lahko sledite: 

- na papirju

- na DVDju

- na spletu

- na Facebooku

- na Youtubu

- na Twitterju

- na telefonih in tablicah Android 

- na iPhonih in iPadih

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji