Monitor Kadri

Oglasi v Monitorjevih Kadrih so odlična rešitev za oglaševanje aktualne ponudbe podjetja; koristni so tako bralcem kot oglaševalcem, saj gre za targetirano oglaševanje aktualnih prostih delovnih mest iz področij ITja, informatike, telekomunikacij, elektronike in programiranja.

Rubrika Kadri omogoča ekonomsko in učinkovito neposredno trženje tistih delovnih mest, ki lahko na splošnih portalih dosegajo manjši učinek ali pozornost. Monitor ima s svojimi zvestimi in vnetimi bralci aktualnih vsebin na enem mestu zbrano ciljno publiko, ki bodisi že dela v obstoječi branži ITja, zabavne elektronike in novih tehnologij in išče delovne priložnosti tako zase kot za delovno okolje, bodisi vanjo šele vstopa ali pa ji sledi zgolj ljubiteljsko. Nenazadnje, sama revija Monitor je svojo strokovno ekipo sodelavcev zgradila ravno na temelju objavljenih oglasov.

Naj postane oglaševanje v Kadrih vaš zadovoljni kanal, preko katerega boste pridobili bodočega novega sodelavca!

Pišite na marketing@monitor.si ali pokličite na (01) 230 65 36.

  • MID/SENIOR SYSTEM ADMIN/DEVOPS INŽENIR

    Visokotehnološko podjetje Instrumentation Technologies, ki razvija najzahtevnejše merilne in krmilne instrumente tako za znanstvenike kot industrijo, vabi v ekipo mid/senior DevOps inženirja.

    Oglasno sporočilo
    Objavljeno: 16.5.2024
 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji