Monitor Kadri

Oglasi v Monitorjevih Kadrih so odlična rešitev za oglaševanje aktualne ponudbe podjetja; koristni so tako bralcem kot oglaševalcem, saj gre za targetirano oglaševanje aktualnih prostih delovnih mest iz področij ITja, informatike, telekomunikacij, elektronike in programiranja.

Rubrika Kadri omogoča ekonomsko in učinkovito neposredno trženje tistih delovnih mest, ki lahko na splošnih portalih dosegajo manjši učinek ali pozornost. Monitor ima s svojimi zvestimi in vnetimi bralci aktualnih vsebin na enem mestu zbrano ciljno publiko, ki bodisi že dela v obstoječi branži ITja, zabavne elektronike in novih tehnologij in išče delovne priložnosti tako zase kot za delovno okolje, bodisi vanjo šele vstopa ali pa ji sledi zgolj ljubiteljsko. Nenazadnje, sama revija Monitor je svojo strokovno ekipo sodelavcev zgradila ravno na temelju objavljenih oglasov.

Naj postane oglaševanje v Kadrih vaš zadovoljni kanal, preko katerega boste pridobili bodočega novega sodelavca!

Pišite na marketing@monitor.si ali pokličite na (01) 230 65 36.

  • Oglasno sporočilo

    Ekipa Epiloga išče okrepitev. Zaposlimo senior full-stack razvijalca.

    V Epilogu se vse začne. Lahko tudi tvoja nova kariera. Smo dinamična ekipa tehnoloških navdušencev, ki z informacijskimi rešitvami premikamo meje pri avtomatizaciji, robotizaciji in optimizaciji logističnih procesov. Razvojna naravnanost ter uporaba najnovejših tehnologij in orodij je naša zmagovalna formula za konkurenčnost na svetovnem trgu.

    Objavljeno: 13.1.2021 10:00več