Teme - televizor

 • OnePlus predstavil televizor

  Pri podjetju OnePlus, ki se sicer ukvarja s proizvodnjo cenejših, a zmogljivih pametnih telefonov, so predstavili televizor OnePlus TV Q1.

  Objavljeno: 27.9.2019 10:00več
 • Prihaja televizor OnePlus TV

  Pri podjetju OnePlus, ki se sicer ukvarja s proizvodnjo cenejših, a zmogljivih pametnih telefonov, so razkrili ime prihajajočega televizorja lastne izdelave.

  Objavljeno: 14.8.2019 11:00več
 • Panasonicov televizor kot pohištvena vitrina

  Panasonic je na pohištvenem sejmu in sejmu življenjskega sloga v Milanu razkril koncept prozornega televizorja oziroma zaslona OLED, ki ga zlahka spregledamo in dojamemo zgolj kot pohištveni element. Inovativni koncept je predstavljen v sodelovanju s švicarsko pohištveno znamko Vitra.

  Objavljeno: 12.4.2019 07:00več
 • Televizor Bang & Olufsen z zvočniki v obliki kril

  Bang & Olufsen še vedno navdušuje s svojimi oblikovnimi mojstrovinami in nenavadnimi idejami v kombinaciji s sodobno elektroniko. V okviru oblikovalske razstave Milan Design Week 2019 so tako prikazali nov televizor Beovision Harmony, pri kateremu se ob uporabi zvočniki »odprejo« kot krila od metulja.

  Objavljeno: 10.4.2019 11:00več
 • Panasonicove novosti

  Pred kratkim smo se udeležili Panasonicove vsakoletne konference Panacon, na kateri podjetje predstavi vse letošnje novosti na področju domače elektronike. Nas so sicer najbolj zanimali novi fotoaparati in televizorji, a med predstavljenimi izdelki so bili tudi brivniki, mikrovalovne pečice in druga bela tehnika.

  Objavljeno: 22.2.2019 13:35več
 • CES: še večji televizorji, tudi z ločljivostjo 8K

  Sejem CES je kraj, kjer proizvajalci televizorjev tipično razkrijejo svoje adute za prihajajoče leto in tudi letos ni bilo drugače. Samsung, LG, Sony, Philips, Visio, Hisense in drugi so predstavili kopico novih modelov, ki zmorejo še precej več kot dosedanji izdelki. Poglavitna pa sta dva trenda – televizorji bodo v prihodnje imeli še večje diagonale, vrhunski modeli pa tudi podporo za video ločljivost 8K (7.680 × 4.320 pik). Kdor je še pri ločljivosti HD, je v zaostanku za že dve generaciji!

  Objavljeno: 8.1.2019 10:00več
 • Samsungovi televizorji odslej z Apple iTunes in AirPlay2, pa tudi z Alexo in Google Assistentom

  Glede na zgodovino sporov med družbama Apple in Samsung je bilo še nedavno težko pričakovati, da bi velikana sodelovala pri ponudbi izdelkov in storitev, toda prav to se bo prvič zgodilo v novem letu. Samsung je na sejmu CES namreč oznanil, da bo v novih televizorjih ponudil podporo za Applov pretočni protokol AirPlay 2, predvsem pa za večpredstavne vsebine v Applovi trgovini iTunes. Na televizorjih bo moč spremljati filme, glasbo in TV serije iz bogate zbirke vsebin, ki je na voljo v več kot 100 državah.

  Objavljeno: 7.1.2019 08:00več
 • Naprednejši pametni okvirji

  Samsungovi pametni okvirji, v osnovi televizorji za uporabnike z umetniško dušo, bodo z novo serijo izdelkov napredovali z dodatnimi storitvami in kakovostnejšimi zasloni QLED.

  Objavljeno: 19.12.2018 08:00več
 • OnePlus razvija televizor

  Znani proizvajalec poceni vrhunskih telefonov OnePlus, je napovedal pohod na trg pametnih televizorjev.

  Objavljeno: 17.9.2018 14:00več
 • Ko televizor pozove v tožbo lastnega proizvajalca

  Vizio, kalifornijski proizvajalec televizorjev, je bil leta 2015 ujet pri pridobivanju osebnih podatkov in navad uporabnikov, ki so bili potem prodani oglaševalcem. Z ameriškim regulatorjem FTC so se pogodili za kazen 2,2 milijona dolarjev, hkrati pa so obljubili, da bodo poslej od uporabnikov poskušali pridobiti dovoljenje za tovrstno početje.

  Objavljeno: 11.9.2018 10:00več
ph