Objavljeno: 26.7.2022 11:52 | Teme: android

OnePlus opušča drsnik za opomnike, sodelovanje s Hasselblad

OnePlus je bil med zahtevnejšimi uporabniki izredno priljubljen proizvajalec pametnih telefonov Android, zadnjih nekaj generacij pa pesti vse več težav. V spletu se že nekaj časa pojavljajo kritike o stabilnosti njihovega sistema in aplikacij, tudi cenovno niso več tako konkurenčni, kot so nekoč bili.

V kratkem pride novi model OnePlus 10T, ta pa bo opustil tudi izredno priljubljen drsnik na strani naprave za hiter nadzor nad zvočnimi opomniki (»Alert Slider«). Hkrati je podjetje prenehalo sodelovanje s fotografskim podjetjem Hasselblad. Iskreno povedano smo mnenja, da gre pri slednjem bolj za marketinško potezo, odpoved pogodbe pa bi znala biti predvsem varčevalna poteza.

Prihajajoči 10T naj bi bil sicer predstavljen v prvih dneh avgusta. Šlo bo za telefon višjega cenovnega razreda, uporabljal bo procesor Snapdragon 8+ Gen 1. Omenjeni drsnik so odstranili zaradi potrebe po prostoru v ohišju, med drugim tudi za večjo baterijo, hitrejše napajanje ter večje antene. Bojda naj bi imel napajanje moči kar 150W. Upamo, da bo telefon prišel tudi v naše konce.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji