Za posel ali zabavo?

Objavljeno: 30.3.2010 | Avtor: Vladimir Djurdjič | Kategorija: Veliki preizkusi | Revija: Marec 2010 | Teme: preizkus, prenosnik

Kupci prenosnih računalnikov se pri pregledovanju ponudbe na trgu pogosto upravičeno sprašujejo, kakšna je, če sploh, razlika med prenosniki za poslovno in tako imenovano "domačo" rabo. Oziroma, zakaj ne bi ene ali druge uporabljali tako v službi, kot doma. Čeprav razlike niso najbolj očitne, vendarle obstajajo in pogosto tudi odtehtajo pri odločitvi. Seveda pa je vsakdo svoboden pri oceni, ali so mu pomembne pri nakupu.

Najbrž se je že marsikomu zgodilo, da se je pri pregledovanju ponudbe na založenih policah trgovin s prenosnimi računalniki vprašal, kje za vraga so razlike med temi, ki jim izdelovalci pravijo prenosniki za poslovno rabo, in tistimi, ki jih bolj ali manj jasno označujejo kot "potrošniške" izdelke. No, v nekaterih primerih je razlika vidna že navzven, s čedalje bolj drzno (včasih pa že kar čudaško) oblikovanimi ohišji prenosnikov za rabo doma, ki so praviloma prvi hip bolj privlačna kakor dolgočasne črne ali sive škatle, ki jim pravimo poslovni prenosniki.

Zakup člankov

Izberite med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Za daljši zakup pregleda člankov je potrebno biti prijavljen.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki