Xerox Phaser 6125

Objavljeno: 26.8.2008 14:43 | Avtor: Tadej Beravs | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: Avgust 2008 | Teme: preizkus, tiskalnik, laser, nenehni testi

V Xeroxovi ponudbi namiznih laserskih tiskalnikov se je najmanjšemu modelu, Phaser 6110, ki smo ga pred kratkim imeli na testu, pridružil malenkost zmogljivejši Xerox Phaser 6125.

Dimenzijsko resda nekoliko večji od najmanjšega modela, vendar v zameno ne uporablja večprehodnega sistema. Tako se lahko pohvali z navedeno hitrostjo 16 črno-belih in 12 barvnih strani na minuto. Tiskalnik je v primerjavi s konkurenco precej kompakten, to se vidi tudi v zgradbi komponent. Vsi štirje valji so združeni v kompaktno enoto, barvila, ki so seveda ločena od valjev, pa vstavimo v stranski del tiskalnika. Tudi samo barvilo je v precej kompaktni izvedbi, to pa prinese razmeroma majhno zmogljivost tiskanja, 2000 črno-belih in le 1000 barvnih strani. Omenili bi še, da ob nakupu dobimo precej okrnjeno različico barvil, saj smo za natisnjenih 150 strani porabili kar 40 odstotkov črnega barvila. Vsaj tako nam je tiskalnik sam "prijavil".

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki