Toshiba Qosmio X770

Objavljeno: 29.11.2011 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Prenosni računalniki | Revija: November 2011 | Teme: preizkus, prenosnik, nenehni testi

Prenosniki, namenjeni resnim igričarjem, se večinoma že na videz ločijo od tistih dolgočasnejših, poslovnih in drugih modelov. Nič drugače ni pri Toshibinem novem modelu Qosmio X770. Pri njem je ohišje obarvano v kombinacijo temno sive in živo rdeče barve, še posebej izstopa tipkovnica, ki je od zadaj rdeče osvetljena. Prenosnik je na videz res impresiven, nikakor ne meri na bolj zadržane uporabnike.

Je tudi med večjimi prenosniki v naši tabeli. Zaslon meri po diagonali dobrih 17 palcev (ločljivost je 1092 × 1080), zmotile pa sta nas njegova debelina (5 cm) in teža (slabe tri kilograme in pol). Po drugi strani pa je oboje razumljivo, saj je prenosnik dobesedno napolnjen s tehnologijo. Optična enota predvaja tudi diske blu-ray, zaslon pa je stereoskopski, zato si lahko s priloženimi (aktivnimi) očali ogledujemo tudi 3D vsebino. Dodali so tudi zelo dobre zvočnike, ki jih krasi napis Harman/Kardon.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki