Samsung ML-1640

Objavljeno: 27.5.2008 15:19 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: Maj 2008 | Teme: nenehni testi, laser, tiskalnik

Majhni črno-beli laserski tiskalniki so v zadnjih nekaj letih pri domačih uporabnikih naredili velik korak naprej. Cenovno ugoden tisk in preprosta raba sta skupaj z vedno nižjimi cenami prepričala marsikaterega uporabnika. In prav v ta najnižji rang spada Samsungov novi ML-1640. Preprost namizni tiskalnik škatlaste oblike in majhnih mer (predvsem je med najnižjimi) je narejen iz povsem črne plastike.

Tudi po podrobnejšem pregledu ne vidimo nobenih omembe vrednih posebnosti. Za priklop je na voljo le USB, raznih zaslončkov LCD za osnovne nastavitve ne najdemo. Dobrodošel je gumb za prekinitev tiskanja, ki ga nekateri konkurenti v razredu ne premorejo. Spodaj ima podajalnik za 150 listov, odlagalnik na zgornji strani pa zmore do sto listov. A pri nas so se natisnjeni listi kmalu začeli nabirati v neporavnan kup. Tiskalnik ima namreč jeziček, s katerim drži liste, da ne padejo po tleh, ko pa natisnemo okrog dvajset listov, se začnejo zapenjati drug na drugega.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki