Nashuatec SP C410dn

Objavljeno: 29.4.2008 09:45 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: April 2008 | Teme: preizkus, tiskalnik, laser, brizgalnik, nenehni testi

Barvni laserski tiskalnik SP C410dn je namenjen srednje velikim in velikim pisarnam, Nashuatec pa izpostavlja predvsem t. i. "total cost of ownership" oziroma celoten strošek lastništva. Tako je tiskalnik med najcenejšimi v svojem razredu, hkrati pa obljublja nizko ceno izpisa. Tudi po velikosti in opremljenosti hitro vidimo, da bo iskal mesto v pisarniških okoljih.

Tiskalnik je visok več kot pol metra, tudi teža petdeset kilogramov ni majhna. Opremljen je (poleg USB) z omrežnim vmesnikom, dokupimo pa lahko tudi brezžični vmesnik WLAN ali bluetooth, omrežnega pa nadgradimo na en gigabit. V predal lahko spravimo do 550 listov, dodatnih sto gre v večnamenski podajalnik. Seveda lahko to zmogljivost z enim ali dvema predaloma tudi povečamo. Na odlagalniku se lahko nabere do 500 listov, največja priporočena zmogljivost na mesec pa je 15.000 natisnjenih listov.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki