HP Officejet Pro 8500 Wireless

Objavljeno: 27.9.2011 | Avtor: Blaž Hafner | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: September 2011 | Teme: preizkus, tiskalnik, brizgalnik, nenehni testi

V poslovnem okolju je poleg kakovosti in hitrosti pomembna tudi cena. Če govorimo o ceni tiskanja, ni nobena skrivnost, da laserski tiskalniki poleg večje hitrosti ponujajo tudi občutno nižje stroške, posebej ko gre za velik obseg tiskanja. A HP je drugačnega mnenja, saj njihov Officejet Pro 8500 tiska za nekaj centov na stran, obenem pa kartuše ne zmorejo le kakih dvesto strani, preden se izpraznijo, temveč se številka ustavi krepko čez tisoč.

Naprava ni majhna, še posebej, ko izvlečemo odlagalnik listov, obenem pa je tudi dokaj glasna, a deluje robustno. Najopaznejši del ohišja je za dotik občutljivi barvni zaslon LCD, prek katerega izbiramo nastavitve za optično branje in kopiranje, omogoča pa tudi predogled fotografij, ki jih želimo natisniti. Na vrhu pokrova bralnika najdemo večnamenski podajalnik za 50 listov, prek katerega lahko dokumente beremo obojestransko, za tiskanje, ki je prav tako obojestransko, pa papir zagotavlja kaseta za 250 listov.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki