HP Officejet Pro 8000 Enterprise

Objavljeno: 27.9.2011 | Avtor: Blaž Hafner | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: September 2011 | Teme: preizkus, tiskalnik, brizgalnik, nenehni testi

Officejet Pro 8000 Enterprise je brizgalni tiskalnik, namenjen poslovnim okoljem, kjer ponavadi kraljujejo laserske naprave - predvsem zaradi nizkih stroškov natisnjenih strani in hitrosti. HP je izdatke spravil na že kar neverjetno nizko raven za brizgalnike. S tem želi Officejet Pro 8000 Enterprise predstaviti kot legitimno alternativo, ki ima opazne prednosti. Predvsem gre tu za tiskanje fotografij in slik, ki laserskim izdelkom ne gredo tako dobro od rok, tudi dražjim ne.

Zunanjost naprave je odeta v črno-belo kombinacijo svetleče plastike. Na sprednjem delu najdemo majhen dvovrstični zaslon LCD in štiri tipke za nadzor. Dodatek za tisk na obe strani se priključi v zadnji spodnji del in za malenkost poveča globino tiskalnika. Kaseta za papir, ki sprejme 250 listov (mogoče je dokupiti dodatno z enako zmogljivostjo) in odlagalnik za 150 listov sta združena, tako da je odlagalnik pravzaprav pokrov kasete z dodatno podaljšano oporo za natisnjene strani. Vse skupaj deluje malce nerodno, saj je, če hočemo v kaseto dodati papir, treba odstraniti odlagalnik in liste na njem. Ta tudi ni posebej pritrjen, je le položen v utor, tako da ga lahko brez težav nehote premaknemo. Glede na to, da je naprava namenjena pogostemu tiskanju, to težko spregledamo, še posebej, ker manjka večnamenski podajalnik.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki