ASUS N55SF

Objavljeno: 27.2.2012 11:27 | Avtor: Blaž Seliškar | Kategorija: Prenosni računalniki | Revija: Februar 2012 | Teme: zlati Monitor, nenehni testi, prenosnik

Z Asusovim prenosnikom N55S naj bi brez težav nadomestili svoj računalnik, pravi izdelovalec. Že samo pakiranje napove, da model odstopa od običajnega. Je namreč konkretnejše, večje, prenosnik se skriva v nekakšnem dodatnem plastičnem ohišju, po odstranitvi obojega pa nas pričakata še dva prostornejša predela, v katerih se poleg običajnih dodatkov k prenosnikom skrivata še miš in nekakšen zvočnik.

Po odprtju lakiranega ohišja visokega sijaja z aluminijastimi dodatki nas pod zaslonom razveseli napis Bang & Olufsen IcePower. Zvočnik, ki smo si ga ogledovali pri odvijanju tega prenosnika, pa je seveda nizkotonec, ki bo dodal še tisto malo malenkost pri zvoku, kar znamo včasih pogrešati pri teh napravah. Seveda ne gre pričakovati čudežev, je pa izkušnja vsekakor boljša kot pri večini doslej preizkušenih vgrajenih zvočnikov v prenosnikih.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki