Oglasno sporočilo
Objavljeno: 12.11.2019 10:16

Zakaj izbrati Samsung Galaxy Note10

Stojite pred vitrino čudovito razstavljenih pametnih telefonov in veste, da boste zagotovo z enim  izmed  jih danes odšli domov. A, tukaj se pojavi dilema. S katerim izmed njih?

Naj vam namignemo, kako smo mi razrešili dilemo. V eno samo napravo smo združili vse in še marsikaj več: eleganten dizajn, napredna video orodja, funkcija super hitrega polnjenja, S Pen pisalo, edinstveno kamero, in še in še. Da pa bo odločitev o izbiri najboljšega pametnega telefona prava, vašo dilemo lahko razrešimo tudi tako, da vam zaupamo razloge, zakaj izbrati Galaxy Note10 ali Note10+.

Moč je zdaj na voljo v dveh velikostih

Galaxy Note je prvič na voljo v dveh velikostih in uporabniki lahko izberejo tisti model, ki jim najbolj ustreza. Galaxy Note10 je popolna izbira za uporabnike, ki želijo zmogljivosti S Pen pisala in vrhunsko produktivnost v kompaktni obliki s 16-centimetrskim (6,3-palčnim) kinematografskim brezkončnim zaslonom. Galaxy Note10+ se lahko pohvali s 17,27-centimetrskim kinematografskim brezkončnim zaslonom, kar je tudi največji zaslon. Zaslon zmanjšuje tudi obremenitev oči in spanja z odstranjevanjem škodljive modre svetlobe na ravni slikovnih pik, ne da bi pri tem spreminjali in ogrožali barvo.

Energija za daljši dan

Izkoristite 30-minutno polnjenje za celodnevno energijo. Lahko pa se odločite tudi za Hitro brezžično polnjenje 2.0 in pozabite na kabel. Spremljala vas bo največja baterija Galaxy Note serije doslej. Inovativna inteligenca prepozna vaše mobilne navade in se jim prilagodi, da traja do konca dneva in še dlje. In ob tem razveseli vaše prijatelje - funkcija brezžične skupne rabe energije vam omogoča, da lahko svojo energijo delite z drugimi napravami.

Pomnilnik prenosnika brez prenosnika

Zahvaljujoč 512 GB notranjega pomnilnika, ki ga lahko pri Galaxy Note10+ pametnem telefonu razširite z 1 TB microSD kartico, lahko na telefon shranite vso svojo glasbo, fotografije in filme. Za še več pomnilnika enostavno vstavite microSD kartico ali jo zamenjajte z drugo SIM kartico in uporabite zmožnost Dual SIM, s katero ste lahko na eni sami napravi povezani dvojno.

Pomislite. Zapišite. Zajemite.

Edinstveno S Pen pisalo definira izkušnjo Galaxy Note pametnih telefonov. Predstavljamo vam naše najnaprednejše S Pen pisalo doslej. Z elegantno enodelno obliko sledi vaših gibom ter omogoča daljše pisanje, risanje in upravljanje. S Pen pisalo je zdaj vaš daljinski upravljalnik, ki spremeni vaše klike v dejanja. Premikajte se po predstavitvi, predvajajte in ustavljajte videoposnetke ali fotografirajte – vse samo s klikom S Pen pisala.

Namizna izkušnja brez računalnika

Galaxy Note10 razširja zmogljivosti Samsung DeX postaje in uporabnikom omogoča enostavnejšo preklapljanje med pametnim telefonom in namizno izkušnjo, podobno izkušnji z namiznim računalnikom. Uporabniki lahko s preprosto USB povezavo prenašajo datoteke med napravami ter z miško in tipkovnico uporabljajo svoje najljubše mobilne aplikacije. 

Kamera profesionalnega razreda

Zmogljivo tehnologijo profesionalnega razreda smo strnili v sistem več kamer, ki ga lahko prenašate v žepu in uporabljate za takojšnje ustvarjanje in urejanje posnetkov. Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta vse osnovne elemente kamer – od objektiva z dvojno zaslonko do ultra široke kamere, Sprotnega ostrenja in celo Optimizatorja prizora.

Varnost vojaškega razreda

Samsung Knox platforma je vgrajena v Galaxy Note10 pametne telefone in vam je na voljo od trenutka, ko vašo napravo vzamete iz škatle. Knox platformo sestavljajo prekrivajoči se obrambni in varnostni mehanizmi, ki vas ščitijo pred vdorom, škodljivo programsko opremo in drugimi nevarnejšimi grožnjami. Platforma zagotavlja varnost, z varno napravo pa ste lahko svobodni, ko delate in ko se zabavate – kadarkoli, kjerkoli in kadarkoli želite.

In če za konec povzamemo – predstavljamo vam moč na višji ravni. Z Galaxy Note10 in Note10+ smo ustvarili mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji