Objavljeno: 2.12.2012

Will.i.am ponuja dodatke za iPhone

Will.i.am, pevec priljubljene skupine Black Eyed Peas, je najavil, da bo njegovo podjetje i.am+ že decembra na trg poslalo zanimiv dodatek za telefone Apple iPhone, ki celoto spremeni v zmogljiv fotoaparat. Dodatek z imenom foto.sosoho prinaša izmenljive objektive, vgrajeno bliskavico in namensko aplikacijo za iPhone, ki omogoča obdelavo in posredovanje fotografij drugim. Najzmogljivejši model bo imel celo lastno tipalo, ki dvigne ločljivost zajema slik iz sedanjih 8 na kar 14 milijonov pik.

Povrh vsega bo najzmogljivejši model imel vgrajeno izvlečno tipkovnico, ki omogoča lažje tipkanje in s tem večji pogled na besedila na zaslonu. Na voljo bo več modelov, od začetnega C.4, za katerega bo treba odšteti 320 dolarjev, do najzmogljivejšega V.4, ki bo stal že zajetnih 475 dolarjev. Medtem ko so manjši modeli diskretno črne barve, se zdi največji izrazito modni dodatek s kombinacijo bele barve in zlatih obrob.

Will.i.am je že pred časom nakazal, da je več kot pevec, saj je lani sklenil posebno sodelovanje z družbo Intel, po katerem naj bi skrbel za nove zamisli. Podelili so mu namreč naziv direktorja za ustvarjalno inovativnost in s tem proste roke, da si zamisli "utrgane" nove ideje, ki bi okorelega Intela popeljale v novo stoletje. Poleg tega si je zdaj omislil še svoje podjetje i.am+, ki bo poleg dodatkov foto.sosho menda s časom predstavilo cel kup strojnih dodatkov za "sodobno mobilno življenje".

http://www.i.am/

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji