Oglasno sporočilo
Objavljeno: 7.9.2020 10:00 | Teme: poslovanje

Veracomp v roke Exclusive Networks

Skupina Veracomp je podpisala dogovor o prodaji celotne distribucijske verige podjetij z dodano vrednostjo družbi Exclusive Networks. Posel še čaka na ustrezne odobritve regulatornih organov posameznih držav, predvidoma pa bo zaključen do konca leta.

Skupina Veracomp, ki je neposredno prisotna v desetih državah Srednje in Vzhodne Evrope in posluje tudi v sosednjih državah, bo družbi Exclusive Networks omogočila ustvarjanje nove regije v srcu svojega poslovanja v regiji EMEA. Globalni distributer že ima 50 pisarn po vsem svetu in zagotavlja svoje storitve v več kot sto državah. Skupina Veracomp je na področju poslovnega in tehnološkega svetovanja prevzela vlogo največjega distributerja s čisto dodano vrednostjo v regiji SVE in se ponaša z vrhunsko sposobnostjo, da svojim poslovnim partnerjem v tej regiji pomaga ustvariti dodatno rast.

»Zgodba družbe Exclusive Networks se je začela v Evropi in nadaljevala z globalno širitvijo. Zdaj je čas, da se širitev nadaljuje v Srednjo in Vzhodno Evropo, ki sta bili vedno del naših načrtov za rast,« je povedal Olivier Breittmayer, izvršni direktor družbe Exclusive Networks, in dodal: »Nakup uveljavljene distribucijske skupine je najboljši način za povečanje naše prisotnosti v tej novi regiji, naložba v močne temelje skupine Veracomp pa bo našim strateškim partnerjem za dobavo in GSI omogočila odlične priložnosti. Organizaciji sta si že zdaj močno kulturološko in operativno podobni, naš načrt pa je, tako kot vedno, podpreti doseganje uspeha tudi v prihodnosti, ne pa vsiljevanje novih struktur. Skladno s tem bo ključno vodstvo skupine Veracomp za zagotavljanje stalnosti in uresničitev načrta pospešene rasti ohranilo svoje trenutne vloge. Skupina Veracomp je v skoraj 30 letih pridobila bogate izkušnje in ustvarila izjemen ugled in zavezujemo se, da bomo k tej dediščini prispevali s svojim naprednim strokovnim znanjem na področju infrastrukture za globalno kibernetsko varnost in storitvami z dodano vrednostjo, od katerih bodo imeli korist partnerji, stranke in zaposleni.«  

Za partnerje skupine Veracomp je dejstvo, da skupina postaja del družbe Exclusive Networks, zagotovilo ohranitve obstoječih pogojev sodelovanja in dodatnega dostopa do raznolike tehnologije in marketinških kompetenc, ki izhajajo iz globalnega poslovanja na različnih zrelih in razvijajočih se trgih na petih celinah.

»Za skupino Veracomp in vse, ki so z njo povezani, je to zelo pozitiven korak naprej,« je povedal Adam Rudowski, izvršni direktor skupine Veracomp, in dodal: »Povezovanje z družbo Exclusive Networks dokazuje, da naš pristop deluje, in nam omogoča, da s svojim strokovnim znanjem prispevamo k resnično globalni misiji in še naprej ustvarjamo rast ter večjo vrednost v kanalu. Obstoječim in potencialnim partnerjem za dobavo in nadaljnjo prodajo so na voljo odlične priložnosti za povečanje obsega v regiji SVE, medtem ko bodo lahko zaposleni napisali novo poglavje v fantastični zgodbi o uspehu skupine Veracomp.«

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji