Oglasno sporočilo
Objavljeno: 26.9.2019

Ustvarjeni za igralce računalniških iger – monitorji LG UltraGear

LG že od nekdaj slovi po svojih monitorjih, še posebej po vrhunski kakovosti slike, ki jo prinašajo modeli LG UltraFine, in funkcijah za višjo storilnost, ki je na voljo v modelih UltraWide 21:9. UltraGear je ime novih LG-jevih monitorjev za računalniške igre, ki prinašajo najvišjo zmogljivost, potrebno za zabavo z računalniškimi igrami. Z visoko kakovostjo slike in izjemno hitrostjo so ti monitorji najboljša izbira za vse žanre iger. Ponudba modelov LG UltraGear igralcem zagotavlja konkurenčno prednost za igre na najvišji ravni, kjer lahko ravno monitor pomeni razliko med zmago in ponovnim začetkom.

Monitorji UltraGear so zasnovani, da z razmerjem stranic 21:9, ukrivljenim zaslonom ter edinstvenim oblikovanjem skoraj brez robov navdušijo vse ljubitelje računalniških iger. Osvetlitev Sphere Lighting je zasnovana za prepričljivo igralno izkušnjo in nudi šest različnih barvnih osvetlitev na zadnji strani monitorja, ki jih lahko igralci prilagodijo svojemu razpoloženju. Ta učinek zmanjša utrujenost oči.

Enega od najnaprednejših modelov UltraGear, model 34GK950F-B, odlikujejo najbolj zmogljive tehnologije v ponudbi, kot je tehnologija Nano IPS, ki pokriva 98 odstotkov barvnega prostora DCI-P3. Ta zaslon pravilno reproducira tudi barve na 135 odstotkih barvnega prostora sRGB. Z vgrajeno tehnologijo AMD Radeon FreeSync 2 monitor UltraGear 34GK950F-B zagotavlja gladek prikaz slike brez trganja ali utripanja. Obenem visoka hitrost osveževanja 144 Hz (povišana hitrost) pomeni, da so predmeti na zaslonu izrisani bolj jasno, kar zagotavlja bolj gladko igralno izkušnjo in brezhibno tekoče premikanje.

S prepričljivo in kristalno jasno sliko na 34-palčnem zaslonu UltraWide QHD (3440 x 1440), ki je prejel nagradi za oblikovanje 2018 Red Dot Design Award in 2018 iF Design Award, ta zaslon z razmerjem 21:9 igram doda kinematografski pridih ter igralcem ponudi novo perspektivo njihovih najljubših iger. Širokozaslonsko razmerje modela UltraGear 34GK950F-B omogoča pogled na podrobnosti, ki bi jih drugače lahko zamudili, izjemno ozki robovi pa omogočajo enostavnejše povezovanje monitorjev za še bolj prepričljivo izkušnjo.

Več o monitorju vam je na voljo na tej povezavi: https://www.lg.com/ca_en/desktop-monitors/lg-34GK950F-B.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji