Oglasno sporočilo
Objavljeno: 20.2.2019 08:00

Udeležite se enega največjih gaming dogodkov v Sloveniji

Se upate pomeriti v igranju računalniških iger? Svoje spretnosti boste kmalu lahko tudi dokazali! Z velikim veseljem vas obveščamo, da se je najhitreje rastoči slovenski mobilni operater Telemach pridružil dogodkom EPICENTER LAN, sodelovanja pa se boste gotovo razveselili vsi navdušenci nad računalniškimi igrami.

Na prvem letošnjem gamerskem dogodku, ki bo potekal 2. marca v Mariboru, bo predstavljena turbulentna tehnologija, ki se je ne bi branil noben pravi ljubitelj iger. Telefon Honor Play je noro hiter in noro pameten. Z umetno inteligenco nevronske procesorske enote v procesorju Kirin 970 se uvršča med najpametnejše naprave. GPU Turbo namreč zmogljivost poveča za skoraj 60 odstotkov, obenem pa porabo baterije zniža za 30 odstotkov.

Si predstavljate, da ste med igro deležni skoraj polne hitrosti in stalnega števila sličic na sekundo, ki omogoča gladko akcijo? S telefonom Honor Play boste imeli pravo igralno konzolo s seboj tudi na poti!

K neomejenemu igralnemu užitku se odlično poda tudi neomejen prenos podatkov, ki ga je s paketom NAJVEČ prvič v Sloveniji predstavil Telemach.

Ne pozabite: najmanjša poraba baterije + največji prenos podatkov = zmagovalna kombinacija.

Pripravite svoje mašine in razgibajte prste. Se vidimo v Mariboru.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji