Objavljeno: 25.1.2007

Tudi Mobitel z RIM

Mobitel se bo pridružil Simobilu in začel s trženjem storitve in izdelkov BlackBerry kanadskega podjetja Research In Motion. Prvi izdelek v ponudbi je BlackBerry 8700gTM, ki podpira potisno elektronsko pošto, besedilno sporočanje, organizator ter dostop do interneta in poslovnih podatkovnih sistemov.

BlackBerry 8700g je mobilna naprava s tipkovnico QWERTY in zaslonom s 65 tisoč barvami, ki vsebuje 64 MB pomnilnika flash in omogoča napredne telefonske funkcije s posebnimi gumbi ("pošlji", "zaključi" in "utišaj"), pametno klicanje in konferenčne klice.

BlackBerry 8700g je na voljo za 1 EUR (2,3964 SIT) ob sklenitvi naročniškega razmerja BlackBerry za 12 mesecev, storitev BlackBerry pa lahko uporabljajo le tisti Mobitelovi naročniki, ki k svojemu obstoječemu naročniškega razmerja vklopijo dodatno storitev BlackBerry z mesečno naročnino 15 EUR (3.594,6 SIT) ali pa se odločijo za samostojen naročniški paket BlackBerry z mesečno naročnino 49,99 EUR (11.979,6036 SIT).

Mesečna naročnina v obeh primerih vključuje tudi prenos podatkov v Sloveniji. Cene klicev, sporočil SMS in drugih storitev se obračunajo skladno z veljavnim cenikom družbe.

www.mobitel.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji