Objavljeno: 24.10.2007

Trend Micro Internet Security 2008

Trend Micro je predstavil novo različico kompleta rešitev za zaščito osebnih računalnikov, ki je namenjena pretežno posameznikom in domači rabi. Paket Internet Security 2008 je nadgradnja različice 2007, medtem ko je Internet Security Pro povsem nov paket, ki ga v prejšnjih letih še ni bilo v ponudbi. Novi kompleti nudijo zaščito pred vsemi vrstami napadov, pa naj gre za viruse, vohunske programe, snemalnike tipkanja ali zlorabe pri kraji identitet.

Novi programi ponujajo zaščito pred najnovejšimi tipi groženj, v povprečju so za 30% zmanjšali čase pregledovanja sistema, manjše so zahteve po sistemskih virih (npr. poraba pomnilnika je le polovico porabe lanskih izdelkov), programi pa ponujajo še izboljšano upravljanje in enostavnejše in preglednejše poročanje. Vgrajen je seveda tudi zmogljiv dvosmerni požarni zid, ki hkrati služi kot filter za nezaželena reklamna sporočila in programe.

Novi paket Trend Micro Internet Security Pro je namenjen zlati zahtevnejšim uporabnikom osebnih računalnikov, ki izkoriščajo internet in predvsem svetovni splet tudi za določene vrste poslovanja, kot so elektronsko bančništvo, nakupovanje na dražbenih straneh, zaradi česar potrebujejo še dodatno zaščito, kot je za zavarovanje osebnih podatkov. Cena enoletne naročnine, ki vključuje tri licence (računalnike) znaša 75,87 ervov. Osnovni paket Trend Micro Internet Security 2008 s tremi licencami stane 62,01 evrov. Na nekaterih trgih je na voljo tudi paket AntiVirus plus AntiSpyware 2008, ki pa v Sloveniji ni na voljo.

http://www.trendmicro.com

http://www.real-sec.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji