Objavljeno: 12.4.2018 10:00

Tekmovanje PowerUp! za srednjeevropska zagonska podjetja

Do 19. aprila poteka zbiranje prijav za tekmovanje PowerUp!, namenjeno zagonskim podjetjem iz 24 srednjeevropskih držav.

Tekmovanje organizira podjetniški pospeševalnik na področju čiste energije InnoEnergy, v lanskem tekmovanju si je mesto v pospeševalniku Highway in investicijo v vrednosti 150.000 evrov prislužila tudi slovenska ekipa Mebius.

Osrednji temi tekmovanja sta energija in čista tehnologija, prijaviti se je mogoče tudi z rešitvami na področju mobilnosti, računalniške varnosti in pametnih tehnologij. Nagrade dobijo tri najboljše rešitve, hkrati so avtorji najzanimivejših projektov povabljeni v pospeševalnik Highway. Tokratno tekmovanje je četrto po vrsti, udeleženci bodo maja sodelovali na pripravljalnih delavnicah in nacionalnem predtekmovanju. Zmagovalci tega predtekmovanja pa bodo povabljeni v Prago na zaključne delavnice in finale, ki bo potekal 19. junija.

Na tekmovanju lahko sodelujejo tisti, ki imajo že izdelan prototip in zbrano ekipo, več o tekmovanju (in tudi obrazec za prijavo) je na voljo na www.powerup.innoenergy.com.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji