Objavljeno: 2.2.2004

Strukturirane kabelske rešitve Systimax

Uporaba osebnih računalnikov na delovnih mestih se vse bolj povečuje, med najbolj pogostimi opravili pa so pošiljanje in sprejemanje elektronske pošte, brskanje po internetu in dostop do internih omrežnih strežnikov. Vse bolj narašča tudi uporaba intenzivnih omrežnih sistemov kot so video, spletne storitve, internetna telefonija VOiP, sistemi ERP, CRM, CAD in pisarniški programi. Če hočejo podjetja in organizacije hitro in zanesljivo prenašati informacije, morajo imeti dobro razvito infrastrukturo LAN.

Med ponudniki tovrstnih rešitev najdemo tudi podjetje Avaya s strukturiranimi kabelskimi rešitvami Systimax z bakreno in optično tehnologijo (GigaSpeedXL, PowerSUM, LazrSPEED in OptiSPEED). Systimax ima na svojem področju 23-odstotni svetovni tržni delež, njihove izdelke pa najdemo v podjetjih in organizacijah z visokimi komunikacijskimi zahtevami - vlade, javni sektor, vojska, zdravstvo, finance, mediji, izobraževanje in podobno.

Z rešitvijo LazrSPEED je bila Avaya prva, ki je predstavila svetu optični kabel s podporo do 10 Gb/s na razdalji 300 metrov. Avaya tudi sicer stavi na gigabitni ethernet, ki naj bi ga v naslednjih petih letih začelo uporabljati tri četrtine podjetij in organizacij v razvitem svetu; uporaba 10-gigabitne tehnologije pa naj bi se v prihodnjih petih letih povečala za 8-krat.

http://www.avaya.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji