Oglasno sporočilo
Objavljeno: 1.3.2018

Sophos Forum 2018 v Ljubljani

Sophos Forum 2018 je odlična priložnost za spoznavanje najnovejših produktov za računalniško varnost podjetja Sophos ter vpogled v najbolj aktualne računalniških nevarnosti, ki pretijo poslovnim uporabnikom.

Letošnji posebni gost bo John Shier, Sophos Senior Security Expert, ki je priljubljen predavatelj, znan po razumljivem in zanimivem nastopanju, tudi ko gre za najbolj zapletene varnostne teme. John ni samo teoretik, prav tako nudi tehnično podporo in izobražuje partnerje in stranke podjetja Sophos.

V prvem predavanju z naslovom Anatomy of an Exploit bo John predstavil zlonamerno kodo, ki izkorišča ranljivost računalniškega sistema. Prikazal bo kako lahko različne ranljivosti izkoriščajo hekerji, organizirani kriminalci ali celo države.

V drugem predavanju z naslovom From Ransomware to Cryptomining: Think AND not OR, pa bo John predstavil ti. cryptomining, ki prinaša posameznikom in podjetjem veliko nevšečnosti in nevarnosti.

Gost na seminarju Sophos Forum 2018, bo tudi Peter Skondro, Sophos Senior Sales Engineer, ki bo v svojem predavanju z naslovom Intercept X with Deep Learning, predstavil novo verzijo orodja Intercept X 2, ki prinaša nove tehnologije za zaščito, ter ima dodan model strojnega učenja Deep Learning, ki je najbolj učinkovit model strojnega učenja. Peter nam bo v živo prikazal, kako Intercept X 2  uporabnika zaščiti pred naprednimi grožnjami ter kako nam Intercept X pomaga analizirati napad, ki se je zgodil.

Celoten program seminarja Sophos Forum 2018 si lahko ogledate tukaj, kjer se lahko tudi prijavite.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji