Objavljeno: 10.1.2020 12:00

Samsungov novi prepogljivi telefon naj bi se imenoval Galaxy Bloom

Portal SamMobile poroča, da je Samsung na zaprtem dogodku v sklopu sejma CES ključnim partnerjem razkril, da naj bi se njihov novi prepogljivi/preklopni telefon imenoval Galaxy Bloom.

Vodja Samsungovega mobilnega oddelka DJ Koh naj bi na dogodku potrdil govorice, po katerih naj tokrat ne bi šlo za telefon, ki se razpre v tablico, kot je Galaxy Fold, ampak telefon, ki se zloži v »še manjši telefon«, torej za preklopni telefon, kot smo jih poznali nekoč. In kot ga je pred kratkim predstavilo podjetje Motorola – model RAZR.

Dizajn Galaxy Bloom (bloom pomeni »cveteti«) naj bi navdihnilo oblikovanje škatlice za ličilni puder podjetja Lancôme in tudi sam telefon naj bi bil namenjen dekletom starosti okoli dvajset let. V tej smeri bo menda tekla tudi Samsungova marketinška kampanja.

Če govorice držijo, bo Galaxy Bloom stal le 845 dolarjev, kar je skoraj pol manj od zaenkrat edinega prepogljivega/preklopnega modela Motorola RAZR, ki stane 1500 dolarjev.

Na dogodku naj bi DJ Koh potrdil tudi govorice, da se bo naslednik paradnega modela S10 imenoval – S20. Na dogodku Unpacked 11. februarja v San Franciscu naj bi tako poleg Blooma predstavili tudi telefone Galaxy S20, Galaxy S20+ in Galaxy S20 Ultra.

Vse telefoni (tudi Bloom) naj bi podpirali snemanje videa v ločljivosti 8K. Samsung že nekaj časa poskuša tržiti televizorje z ločljivostjo 8K, ki pa se ne prodajajo najbolje, saj vsebin take ločljivosti (še) ni. Narediti telefone, s katerimi si bodo uporabniki take vsebine sami izdelovali se sliši kot dobra strategija.

SamMobile

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji