Objavljeno: 20.12.2019 09:57

Prve fotografije naslednjega Galaxy Fold

Pri Monitorju smo ravnokar preizkusili Samsungov Galaxy Fold (preizkus bo objavljen v Monitorju ki izide v torek, 24.12), na kitajskih družabnih omrežjih pa so se že pojavile prve fotografije naslednjega modela.

Za razliko od trenutno aktualnega telefona, se bo njegov naslednik menda prepognil o krajši osi, tako, kot klasični preklopni telefoni. Na tak način se prepogiba tudi že napovedan Motorola Razr (ta naj bi k nam prišel v začetku januarja). Telefon ima na zunanji strani še majhen statusni zaslon, tam opazimo tudi dvojno zunanjo kamero. Okoli zaslona je dvignjen rob, ta ščiti zaslon, ko je prepognjen, pri tečajih vidimo tudi zaščito, ki preprečuje vdor prahu (enako, kot pri trenutnem Galaxy Fold). Zaradi oblike naj bi bil tudi prepogib zaslona manj oster, s tem se pričakuje manj potencialnih težav z zaslonom in manj očitne gube ob liniji prepogiba.

Prva generacija Folda velja 2.000 evrov (v prosti prodaji), pričakuje se, da bo ta drugi model nekoliko cenejši – a še vedno drag. Motorola Razr naj bi bila nekje okoli 1.500 evrov, podobno ceno pričakujemo tudi za to drugo generacijo Folda. Pričakujemo, da bodo telefon uradno predstavili februarja prihodnje leto, ob predstavitvi modela Galaxy S11.

O novem Galaxy Fold smo posneli tudi kratko video predstavitev:

APwQHhAFmQA

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji