Objavljeno: 20.7.2018 06:00

Samsung Galaxy X z upogljivim zaslonom prihaja v naslednjem letu

Po pisanju časopisa Wall Street Journal, bo Samsung v naslednjem letu zagotovo predstavil nov tip pametnega telefona, ki bo uporabljal tehnologijo upogljivih zaslonov. Zelo verjetno je, da bo Samsung telefon imenoval Galaxy X, a ta ne bo zamenjava za dosedanje premijske modele Galaxy S.

Tehnologija upogljivega zaslona bo omogočila, da bo zaslon imel razkošno veliko površino, kar 7 palcev. Med prenašanjem se bo naprava zložila na polovico manjšo, lažje prenosljivo obliko, podobno kot pri moških denarnicah.

Časopis navaja, da bo Galaxy X verjetno najdražji telefon v Samsungovi ponudbi, s ceno, ki se bo verjetno gibala v območju 1.500 dolarjev. Za primerjavo navajamo, da trenutno najdražji Samsung Note 8 stane 960 dolarjev. Galaxy X naj bi bil predstavljen v začetku leta 2019.

Slaba prodaja najnovejšega telefona Galaxy S9 kaže, da Samsung nujo rabi nekaj novega, zanimivega, kar bi spodbudilo kupce k menjavi. Rezultati prodaje v drugem četrtletju po predstavitvi Galaxy S9 so namreč še slabši, kot v prvem, kar se je zgodilo prvič, odkar Samsung ponuja družino telefonov Galaxy S. Galaxy S9 je prodajno slabši od dosedanjih generacij S6, S7 in S8.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji