Objavljeno: 2.7.2019

Samsung Galaxy Note 10 prihaja 7. avgusta

Samsung je najavil svoj letošnji poletni dogodek Unpacked, na katerem ponavadi predstavijo (tudi) najnovejšo Beležnico. Glede na fotografijo, ki spremlja najavo, bo tako tudi tokrat – predstavljen bo novi Galaxy Note 10.

Telefoni Note so že tradicionalno nekakšen derivat modelov Galaxy S, ki so predstavljeni spomladi – imajo približno enako osnovno strojno opremo (procesor, oz. SoC), občasno kaj več pomnilnika, morda malce večji zaslon (pa ne več vedno) in seveda – pero, zaradi katerega se imenujejo Beležnica.

O letošnjem modelu je v spletu na voljo kar nekaj govoric, katere točno bodo obveljale, bomo zagotovo vedeli šele avgusta. Nekatere pravijo, da telefon ne bo več imel 3,5 mm priključka za slušalke (kar bi bilo nenavadno, Samsung je bil še nedavno zelo ponosen, da se ni uklonil tej modni muhi, ki jo je uvedel Apple), druge, da bosta na voljo dva modela (6,28 in 6,75-palčni), tretji, da bodo celo štirje (tudi različice za omrežja 5G), nekako pa se vsi strinjajo, da bo imel telefon le eno sprednjo kamero, verjetno na sredini zaslona (model Galaxy S10+ ima dve).

Zanimivo bo videti, ali bo na predstavitvi kaj rečenega tudi o zložljivem telefonu Galaxy Fold, ki je luč sveta ugledal prehitro, kot je uradno izjavil Samsungov šef DJ Koh.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji