Objavljeno: 7.9.2015 01:00

Runtastic ponuja športne ure

Avstrijsko podjetje Runtastic je v razmeroma kratkem času zaslovelo po svojih športno-rekreativnih aplikacijah za mobilne telefone, uspeh pa so avgusta kronali z najavo, da jih za 220 milijonov evrov kupuje velikan Adidas.

Runtastic se je že pred nekaj meseci podal tudi na področje strojne opreme s svojo prvo pametno zapestnico Orbit. Zdaj ciljajo še korak dlje s svojo lastno zbirko pametnih zapestnih ur Moment, ki so prav tako namenjene zlasti športnikom. Nove ure združujejo najboljše med klasičnimi, mehanskimi urami, in sodobnimi pametnimi merilniki gibanja.

Z urami Moment bo uporabnik brez težav nenehno meril število prehojenih korakov, prehojeno razdaljo, porabljen čas, porabljene kalorije in celo vzorce (ne)spanja. Ker pa imajo ure klasično številčnico in kazalce, s tem pa zelo majhno porabo, sploh ne potrebujejo akumulatorjev in rednega (celo dnevnega) polnjenja. Uporabljajo klasične baterije, s katerimi bodo delovale več mesecev. Za nameček so Runtasticove ure vodoodporne do globine 100 metrov.

Ure Moment bodo na voljo v dveh velikostih in štirih stilskih izvedbah kar skupaj z različnimi dodatki (predvsem zapestnimi pasovi) daje obilico možnosti za prilagajanje. Avstrijski proizvajalec želi z novim izdelkom zavzeti velik tržni delež, zato so tudi cene postavili zelo agresivno: najcenejši model Moment Fun bo stal 129 evrov, najdražji Moment Elite pa 199 evrov. Ure so že v prodaji.

_jTHWZkWMTA

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentarji

Vlajke | 7.9.2015 | 14:00

Najdražji je sicer 199€, ampak še vedno dokaj kul cena. To da jih ni treba stalno filat pa sploh super.

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji