Objavljeno: 3.11.2000

Rapier -- nova stikala Allied Telesyn

Podjetje Allied Telesyn si v zadnjih mesecih močno prizadeva, da bi se prebilo med najboljše v poenostavljanju omrežij za podjetja vseh velikosti. Nedavno so predstavili družino zelo zmogljivih stikal Rapier. Nova družina stikal, Ethernet Layer 3, temelji na najnovejših povezovalnih tehnologijah ASI, podpira gigabitni Ethernet in neposredne povezave na omrežja WAN.

Stikala se lahko pohvalijo tudi z zelo nizko ceno (manj od 100 dolarjev na priključek), s čimer naj bi se približali tudi širšemu krogu uporabnikov, ki nameravajo uvesti napredne omrežne storitve, kot sta omrežna telefonija in pretok digitalnih videoposnetkov. Stikala vključujejo tudi nekatere sodobne tehnologije, kot so podpora za protokol 802.1p, protokol za usmerjanje prometa, 802.1Q VLAN za označevanje in IP RIP/OSPF usmerjanje.

Po prvih treh stikalih Rapier 24, 48 in 16f (oznake pomenijo tudi število vrat), ki so namenjena predvsem manjšim omrežjem, bodo na trg prišli v prvi četrtini leta 2001 še stikala Gigabit Ethernet (z bakrenimi in optičnimi povezavami).

http://www.alliedtelesyn.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji