Oglasno sporočilo
Objavljeno: 30.3.2020 09:00

Privoščimo si kakšen sproščujoč večer ob dobrem filmu

Čeprav smo se v zadnjih tednih znašli v zelo nevsakdanjem položaju, za večino neprimerljivim s čemerkoli, kar smo doslej doživeli, smo se nanj vendarle tudi že kar nekoliko navadili. Zavedamo se namreč odgovornosti, da lahko v času širjenja koronavirusa prav s tem, da ostanemo doma, največ naredimo tako zase kot druge.

Naš vsakdan se je dodobra spremenil, stvari, ki so se prej zdele samoumevne, denimo kavica s prijatelji ali obisk fitnesa, so nam zdaj nedosegljive, nakupi osnovnih življenjskih potrebščin pa so postali pravi mali projekti.  Prilagoditi smo se morali novi realnosti, v kateri je naše življenje v veliki meri omejeno na našo hišo, naše stanovanje.

Številni se tako prvič soočajo z delom od doma, ki gotovo prinaša dodatne nevšečnosti, skorajda vsi z učenjem na daljavo, tu je seveda tudi oddaljenost od prijateljev in sorodnikov. A vse vendarle ni samo črno. Ker se pogosto pritožujemo, da vsi vse preveč hitimo, da življenje beži mimo nas, je nastali položaj ravno pravšnji, da se zazremo vase, da se posvetimo sebi.

Kolikokrat ste v zadnjih dneh izvajali jogo, pilates, meditirali? Ker večino dneva zdaj presedimo, ne smemo pozabiti, da telo potrebuje telovadbo, um pa se mora umiriti. Resda nas je v prvih pomladnih dneh presenetila zima, a nič ne de, če ste se lotili čiščenja garderobnih omar. Če se vam je nabralo veliko oblek, ki jih ne nosite več ali pa imajo po več letih še vedno prišito ceno, jih podarite pomoči potrebnim, teh bo zdaj še več.

Ste se že lotili vedno nadležnega pospravljanja kleti, ste končno uredili fotografije z zadnjih petih počitnic? Vam je doslej vedno znova zmanjkovalo časa za branje knjig? Se je nabral lep kupček klasik, ki jih »morate« prebrati, pa ste s tem odlašali in odlašali? Ljubezenske tegobe Ane Karenine so vedno aktualne, še bolj to velja za Orwellovega velikega brata iz 1984, morda bo komu na misel zdaj prišla tudi Marquezova knjiga Sto let samote …

Ker smo kar nekaj od teh stvari, ki so na nas čakale že kar nekaj časa, v prvem zanosu zavoljo preveč prostega časa, že opravili, si lahko spet privoščimo tudi kakšen bolj sproščujoč dan ali pa vsaj večer. Ste tako kot z marsičem drugim odlašali tudi z ogledom kake serije ali filma? Prav nobene težave ni, če se vam je izmuznila v realnem času. Pri Telemachu so se namreč odločili, da v teh težkih časih stopijo korak nasproti uporabnikom in jim do 4. maja odprejo video klub ter na ta način popestrijo krajšanje časa.

Med več kot 16.000 vsebinami video kluba bo brez dvoma vsak našel nekaj zase, od starih filmskih klasik do večno priljubljenih serij in dokumentarnih filmov, nad katerimi se navdušuje vedno več gledalcev.

To bo gotovo prineslo vsaj kanček veselja v vaš dom, pri čemer je Telemach odprl tudi svoje programske sheme, na sploh pa so v trenutnem kriznem položaju dobre telekomunikacijske storitve osnova za uspešno prebroditev. Nedavna neodvisna mednarodna raziskava podjetja Umlaut je sicer pokazala, da ima najboljše omrežje po uporabniški izkušnji prav Telemach. To dokazuje, da se lahko zanesemo na njegove fiksne in mobilne storitve, saj so stabilne in zagotavljajo nemoteno delovanje, kar sedaj največ šteje.

Tudi pri uporabi mobilnih storitev moramo biti sicer v teh časih pametni in odgovorni. Če pa vas bo vendarle zaneslo, je tu ena skrb manj. Telemachovi mobilni paketi sicer že tako ali tako nudijo veliko količino prenosa podatkov, paket NAJVEČ celo neomejeno porabo podatkovnega prenosa. Še boljša novica pri vsem tem pa je, da tudi če boste porabili predvideno količino prenosa podatkov v družini paketov VEČ, vas to ne bo udarilo po žepu, saj dodatne porabe v Telemachu ne zaračunajo, ampak uporabniku zgolj znižajo hitrost prenosa.

 www.telemach.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji