Objavljeno: 7.9.2021 11:45 | Teme: android

Prihaja Realme GT Neo2

V aktualni številki Monitorja smo preizkusili zelo zanimiva telefona Realme 8 in 8 Pro, v spletu pa so se pojavile že skoraj vse podrobnosti prihajajočega modela GT Neo2.

Gre za telefon nekaj višjega razreda v primerjavi z omenjenima Realme 8 in 8 Pro, kar pomeni, da bo šlo za enega zanimivejših naprav srednjega razreda. Za model Realme 8 smo namreč zapisali, da gre za najbrž najboljši telefon v vstopnem cenovnem razredu (velja namreč 240 evrov). Prihajajoči GT Neo2 bo sicer dražji, sicer še ne vemo, če bo prišel tudi v Evropo, lahko, da se bo tukaj imenoval kako drugače.

Telefon bo uporabljal Qualcommov procesor Snapdragon 870, seveda s podporo omrežjem 5G. Na voljo bo z 8 ali 12 GB pomnilnika ter shrambo 128 ali 256 GB. Fotografski sklop bo podoben kot pri modelu 8, torej osrednji aparat z 64 MP, zraven pa še ultra-široki in makro objektiv. Super AMOLED zaslon bo imel zajetno diagonalo 6,62 palca, solidna bo baterija z 5000 mAh. Ob tem bo podpiral tudi hitro napajanje z močjo 65 W, imel bo tudi klasičen izhod za slušalke ter bralnik prstnih odtisov pod zaslonom.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji