Oglasno sporočilo
Objavljeno: 14.10.2019

PowerWalker UPS, zaščita, na katero se lahko zanesete!

Doma ali v pisarni, v podatkovnem centru ali v industriji, PowerWalker nudi brezprekinitvene sisteme napajanja (UPS) za katerokoli aplikacijo ali scenarij!

O podjetju BlueWalker/PowerWalker

BlueWalker GmbH je uveljavljen profesionalni nemški dobavitelj za PowerWalker brezprekinitvene sisteme napajanja. Ponudba PowerWalker izdelkov obsega modele za domačo uporabo, za poslovno uporabo ter profesionalne sisteme za strežniška okolja.

Široka ponudba dodatkov omogoča uporabo v izredno različnih okoljih in situacijah. PowerWalker zagotavlja varne, zanesljive in stroškovno učinkovite rešitve za vse aplikacije UPS. Profesionalna serija RT (rack / tower) združuje varno zaščito z optimalno uporabo prostora, vrhunsko energetsko učinkovitost, visoko povezljivost in odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Serija CSW

PowerWalker VI CSW je popolnoma nova serija interaktivnih UPS naprav z vgrajeno najsodobnejšo tehnologijo in obliko. Vgrajena funkcija AVR (samodejna regulacija napetosti) in čisti sinusni izhod zagotavljata stabilnost med izpadom električne energije ali nihanjem napetosti. Funkcije UPS se lahko nadzirajo in krmilijo prek USB priklopa, s programsko opremo ali brez nje.

Moderna in elegantna oblika serije VI CSW je posebej primerna za dom ali pisarno. Aplikacije vključujejo (a niso omejene na) igralne sisteme in sisteme za zabavo, pisarniške delovne postaje in podobno.

Dva USB priključka za polnjenje (2,1A) na sprednji strani nudita dodatno funkcionalnost in priročnost. Poleg tega zasnova omogoča preprost dostop do prostora za baterije preko spodnje plošče, kar vam omogoča izredno enostavno zamenjavo baterije.

Za izpolnitev drugih morebitnih potreb so na voljo še druge različne vtičnice.

Celotna pokritost vključuje 3-fazni UPS

Poleg naštetega PowerWalker ponuja profesionalne 3fazne rešitve za visoko zmogljiva okolja, kot so podatkovni centri in industrija. Zaustavitev proizvodnje ter izguba podatkov ter poškodbe strojne opreme so v tovrstnih okoljih posebej zaskrbljujoči.

PowerWalker vam zato ponuja pravo zaščito pred pravo malo katastrofo. Zaščito, prilagojeno vašim potrebam. Ne glede na to, ali gre za modularne rešitve za maksimalno fleksibilnost ali za celovite rešitve za večje udobje, PowerWalker UPS sistemi varujejo vaše podatkovno okolje teko, kot si lahko le želite.

Acord-92, vaš lokalni partner

Acord-92 d.o.o. je PowerWalkerjev partner v Sloveniji, ki vam omogoča lokalno dostavo in podporo pri izbiri najustreznejšega UPS sistema za vas. Program PowerWalker je na voljo tudi v spletni trgovini www.pcplus.si.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji