Oglasno sporočilo
Objavljeno: 25.11.2019 10:11

Popravilo pametnega telefona v eni uri? Z družbo Samsung je to mogoče!

Vaš pametni telefon deluje samovoljno – včasih se ugasne sam od sebe, drugič klicatelja ne slišite dobro ali se ne odziva na dotik, ko ga najbolj potrebujete... Nujno potrebuje servis, vendar si ne predstavljate, kako bi lahko par dni preživeli brez svojega telefona.

Samsung je ponovno dokazal, da razume potrebe svojih uporabnikov in ponudil še eno kakovostno ter učinkovito storitev. Če imate težave s svojim pametnim telefonom, vam ni več treba več dni čakati na popravilo - vaš Samsung pametni telefon bo popravljen že v 60 minutah. V primeru zahtevnejše okvare, ki zahteva popravilo daljše od ene ure, bo Samsung težavo odpravil v najkrajšem možnem času in vam ponudil dostavo popravljene naprave na vaš domači naslov.

Če naprave ne morete osebno dostaviti, ne skrbite - Samsung vam nudi servis od vrat do vrat. Vse, kar morate storiti, je, da pokličete Samsung klicni center, Samsung pa bo poskrbel za prevzem naprave na vašem naslovu, popravilo in vračilo na želeni naslov. Vse to popolnoma brezplačno.

Samsung, kot eden največjih tehnoloških inovatorjev na svetu, že pol stoletja utira pot v prihodnost in z zagotavljanjem vrhunskih, inovativnih izdelkov ter storitev spreminja življenja uporabnikov.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji