Objavljeno: 15.2.2011

PlayStation Phone naprodaj spomladi

Tako kot smo napovedali že prejšnji teden je Sony na začetku Mobile World Congressa v Barceloni predstavil nove podrobnosti o mobilnem telefonu Xperia Play, ki je pravzaprav dolgo pričakovan mešanec med prenosno igralno konzolo PlayStation in telefonom.

Tako imenovani PlayStation Phone poganja operacijski sistem Android 2.3, diagonala na večkratni dotik občutljivega zaslona meri štiri palce in ima ločljivost 854 x 480 pik, prikazati pa zmore 16,7 milijona barv.

Ločljivost kamere znaša 5 megapikslov, vgrajen je osrednji procesor Qualcomm Snapdragon s frekvenco 1 GHz, grafični procesor Adreno pa omogoča igranje iger pri 60 sličicah na sekundo.

V Sony Ericsson Store bo na začetku na voljo nekaj več kot 50 iger, med drugim Need For Speed, Sims 3, FIFA 10, Guitar Hero, Assassin's Creed in Splinter Cell.

Telefon in igralno konzolo v eni napravi lahko naročniki ameriškega operaterja Verizon na prodajnih policah pričakujejo spomladi, medtem ko dosegljivost v ostalih delih sveta in cena še nista znana.

www.sonyericsson.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji