Oglasno sporočilo
Objavljeno: 30.9.2019

PCplus - Odlični računalniki s slovenskim poreklom

Osebne računalnike PCplus odlikujejo kakovostne komponente svetovno priznanih proizvajalcev, aktualne konfiguracije ter hiter in zanesljiv Privilege servis.

Osebni računalniki PCplus so narejeni v skladu z najbolj zahtevnimi tehničnimi standardi. Odlikuje jih robustnost, kakovostna izdelava, odlično zračenje in priročni priključki. PCplus osebni računalniki so CE certificirani in uporabljajo učinkovite komponente, ki so v skladu z najnovejšimi zahtevami o električni učinkovitosti računalniške opreme. Računalnik porabi manj elektrike tako med delovanjem kot mirovanjem, s čimer zmanjša tudi vaš mesečni račun za elektriko.

PCplus osebni računalniki so odlična izbira tako za osnovno kot zahtevnejšo poslovno uporabo. Preizkušene konfiguracije in najkvalitetnejše komponente svetovno priznanih proizvajalcev zagotavljajo hitrost in stabilnost, ohišje v kombinaciji z napajalnikom pa poskrbi za brezhibno, varčno in zelo tiho delovanje.

Microsoftova programska oprema

Operacijski sistem Windows nudi najboljše, kar potrebujete za delo. Izboljšajte storilnost z orodji, s katerimi prihranite čas. Windows 10 zagotavlja celovito, vgrajeno in sprotno varnostno zaščito, ki ščiti vas in vašo družino. Večina osebnih računalnikov PCplus ima že prednameščen operacijski sistem Windows 10. Osebni računalniki PCplus s prednameščenim operacijskim sistemom Windows 10 Home pa poleg prejmejo še brezplačno enoletno naročnino na Office 365 Personal, ki vključuje Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher in Access, 1 TB prostora v storitvi OneDrive ter 60 minut mesečno za klice Skype.

Zanesljiv servis in podpora

PCplus je vodilna slovenska blagovna znamka osebnih računalnikov, ki je na trgu prisotna že več kot 15 let. PCplus osebni računalniki so na voljo pri vseh večjih trgovcih z računalniško ponudbo v Sloveniji ter v spletni trgovini www.pcplus.si. Za blagovno znamko PCplus stoji podjetje Acord-92 d. o. o., ki je eden vodilnih uvoznikov in distributerjev računalniške opreme, komponent in eden največjih sestavljavcev osebnih računalnikov v Sloveniji.

Partnerstvo s podjetjem Acord-92 in osebnimi računalniki PCplus vam prinaša zanesljivost in podporo v celotnem življenjskem ciklu. Dve leti garancije in podpora PCplus Privilege vam pomagata pri lažjem prenosu dela na nov sistem in hitri odpravi morebitnih napak.

PCplus Privilege Servis je prva tovrstna storitev pri nas. Kupcu nudi poenostavitev postopka servisiranja garancijskih popravil osebnih računalnikov PCplus. Vse kar mora kupec narediti v primeru okvare računalnika PCplus je, da zavrti telefonsko številko klicnega centra PCplus in svetovalci mu pomagajo odpraviti manjšo napako prek telefona, oziroma se z njim uskladijo za termin pre-vzema okvarjenega računalnika.

PCplus Privilege Servis vam nudi:

Brezplačno odpravo garancijskih napak na pooblaščenem servisu v najkrajšem možnem času.

Organizacijo brezplačnega prevoza od kupca do najbližjega pooblaščenega servisa in nazaj v primeru upravičene garancijske reklamacije v originalni embalaži. En brezplačni pregled in čiščenje računalnika v času 12 mesecev od nakupa.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji