Oglasno sporočilo
Objavljeno: 30.10.2017

Pametni UHD-televizor in pametna telefona Asus

V poslovalnicah Hofer bo od 30.10 dalje na voljo televizor znamke Medion, model Life P18103. Gre za televizor z diagonalo zaslona 49 palcev (123,2 cm) z odlično ločljivostjo UHD. Televizor ponuja tudi napredne funkcije SmartTV, v splet ga lahko povežemo preko vgrajene brezžične povezave WiFi pa tudi prek klasične omrežne povezave.

Na voljo je tudi aplikacija Medion Life Remote, preko katere lahko televizor upravljamo kar preko pametnega telefona. Ponuja tudi štiri vmesnike HDMI, več vmesnikov USB in klasične, analogne vmesnike za priklop starejših naprav. Znamka Medion je sicer znana po odličnem razmerju med ceno in kakovostjo, omenjen televizor je na voljo po ugodni ceni, ki vključuje tudi dostavo do vrat.

V poslovalnicah Hofer sta že na voljo pametna telefona priznanega proizvajalca Asus. Gre za modela ZC520TL in ZB501KL, telefona z operacijskim sistemom Android. Oba ponujata štiri-jedrni procesor, manjši ZB501KL ima 5-palčni, večji ZC520TL pa 5,2-palčni zaslon. Slednji ima 3 GB delovnega pomnilnika, model ZB501KL pa 2 GB. Ta ima 16 GB prostora za uporabnikove datoteke, model ZC520TL pa dvakrat toliko, torej 32 GB.

Oba ponujata tudi možnost vgraditve kartice microSD. Tudi tu gre za cenovno zelo ugodna aparata, cenejši ZB501KL namreč velja 179 evrov, dražji ZC520TL pa 199 evrov – spet pa je pri obeh vključena tudi brezplačna dostava do vrat.

Več o vseh teh napravah je na voljo na Hoferjevi spletni strani s posebno ponudbo tehničnih izdelkov.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji