Objavljeno: 31.8.2019

Naslednji korak - polnjenje telefona z močjo 120 W!

Kitajska korporacija BKK Electronics, ki trži blagovne znamke Oppo, Vivo, OnePlus in Realme, je napovedala telefon Vivo Nex 3 5G, ki ga bo mogoče polniti z močjo kar 120 W. Na voljo bo še nekaj inovativnih novosti.

O telefonu, ki sicer še ni na prodaj, si lahko pogledamo že Youtube video, iz njega pa je razvidno, da gre za velik telefon z zelo ukrivljenim zaslonom, podobno, kot so bili nekoč ukrivljeni Samsungovi modeli S6 Edge. Samsung je od take hude ukrivljenosti sicer sčasoma odstopil. Vivo Nex 3 5G tudi nima nobenih zarez ali lukenj za zaslon, kamera za selfije namreč izskoči iz samega ohišja. Poleg tega telefon nima nobene fizične tipke, ampak glasnost in vklop telefona upravljamo s pomočjo navideznih tipk, ki so občutljive na dotik. 

Kot je razvidno že iz imena, gre za telefon, ki podpira omrežja 5G in v spodnjem video prispevku si lahko ogledamo, kako omrežje 5G že deluje v središču Londona.

W5hBBZLjQzs

Kaj pa polnjenje s 120 W? Spomniti velja, da vati niso vse, saj polnjenje s polno močjo po navadi poteka le v začetku, kasneje pa ne več. Zaradi pregrevanja in zato, ker je akumulator moč do konca napolniti le z zmerno hitrostjo. Oppo je tehnologijo hitrega polnjenja sicer predstavil že junija.

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji