Objavljeno: 6.9.2015 10:00

Najboljši izdelki sejma IFA

Minuli teden se je odvijal sejem elektronike IFA. V Berlinu je bilo predstavljenih veliko zanimivih izdelkov, prednjačili so pametni pripomočki s telefoni in urami na čelu. Medtem ko smo najboljšo uro sejma v priloženi novici že predstavili, zdaj opozarjamo na telefon, ki je poleg Xperie Z5 požel največ pozornosti. Huawei Mate S ima odlično kamero, ki se ne ozira na slabše svetlobne pogoje, hiter in natančen bralnik prstnih odtisov, 128 GB shrambe za podatke in aplikacije, kovinsko ohišje, podporo karticam microSD in večstopenjsko zaznavanje dotika. Za nameček bo po zgledu modela Mate S narejen Nexus 6, kar pomeni, da bo telefon podjetja Huawei v bližnji prihodnosti zagotovo med vidnejšimi napravami.

Med računalniki smo že predstavili tablico Lenovo Miix 700 in hibrid z zaslonom 4K (novici priloženi). Takisto je našo pozornost pritegnil namizni računalnik Acer Revo Build, katerega posebnost je razširljivost z magnetnimi komponentami. Ko računalniku želimo dodati grafično kartico ali hitrejši disk, ustrezno rezino preprosto pripnemo na površje osnovne naprave in hipoma je pripravljena na delo.

Med drugimi napravami velja omeniti še Panasonicov UHD OLED televizor CZ950, Philipsov Androidni model Ambilux 4K z naprednim osvetljevanjem ozadja, Samsungove povezane reči SmartThings, sferično kamero Ricoh Theta S, petintrideset palcev velik igričarski monitor Acer Predator Z35 in prve prototipe predvajalnikov Ultra HD Blu-Ray (Samsung).

IFA

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji