Oglasno sporočilo
Objavljeno: 11.1.2021 12:08

Načrtujte z IBM!

Tehnološke inovacije in vpogledi, ki temeljijo na podatkih, poganjajo novo paradigmo – neprekinjen, nenehno spreminjajoč se tok dokazov in dogodkov namesto četrtletnega, občasnega, tradicionalnega načina analiziranja. Umetna inteligenca (UI) pomaga uporabnikom razumeti ta zapleteni, nenehni naval podatkov in najti uporabne vpoglede, da ločijo signal od hrupa. Z vsemi podatki, potrebnimi za vodenje podjetja, je UI zdaj bistveno orodje vsakega poslovnega vodje za doseganje resničnih rezultatov. Združevanje analitike in umetne inteligence odpira pomembno poslovno vrednost in podjetjem omogoča nove možnosti preoblikovanja. Organizacije vidijo vrednost prehoda s tradicionalnega načrtovanja do bolj utemeljenih odločitev, vendar večina šele začenja eksperimentirati. Ta prehod odpira nešteto priložnosti, saj stranke iščejo »najboljšo« umetno inteligenco za svoje načrtovanje in napovedovanje. IBM Planning Analytics je ena najboljših možnosti, kar jih trg ponuja danes.

In kaj sploh je IBM Planning Analytics ali krajše IBM PA?

IBM Planning Analytics je integrirana rešitev za načrtovanje proračuna, planiranje, analitiko, spremljanje kazalnikov in poročanje, ki jo je moč prilagoditi velikosti podjetja. V kratkem: PA zagotavlja analizo kompleksnih, večdimenzionalnih podatkov na zahtevo v realnem času. Gre za poenotenje in poenostavitev načrtovanja v vseh delih organizacije. Ko se podatki začnejo spreminjati, PA omogoča hitrejše in gibčnejše plane, ki kažejo nastale spremembe v realnem času. Z vgrajeno analitiko podatkov dobimo globoke vpoglede, ne da bi bilo treba kadarkoli izvoziti podatke v druga orodja. Ne smemo pozabiti še uporabniku prijaznega vmesnika in visokozmogljivega orodja po konkurenčni ceni.

Lestvica za rastoča podjetja

Odločitve morate sprejemati na podlagi aktualnih podatkov in z IBM PA hitro pridobite vpoglede, zato lahko načrte prilagodite v realnem času, tudi ob vse večji zapletenosti podatkov in množici deležnikov, ne da bi spremenili svoje poslovne procese. Danes pospešite svoje poslovanje, medtem ko načrtujete jutrišnji dan.

Vgrajene zmogljivosti za analizo podatkov

Da bi lahko pripravili in razbrali globoke vpoglede v svoje poslovanje, ne potrebujete pomoči podatkovnega znanstvenika ali analitika. Zanesljiva orodja za analizo in poročanje omogočajo, da jih razberete že prek nadzorne plošče IBM Cognos® Analytics, tudi prek Microsoft Excel vmesnika. Pri tem pa pozabite na izvoz podatkov v druga orodja, saj to ni več potrebno.

Povečanje funkcionalnosti za preglednice

Če ste del svojih resursov že vložili v naložbo zbirke Microsoft Excel, jo seveda brez skrbi lahko zaščitite tudi prek IBM Planning Analytics rešitve, hkrati pa močno presežete omejitve preglednic. Tesno integriran vmesnik Microsoft Excel omogoča, da obdržite funkcionalnost, ki jo poznate in imate radi, hkrati pa dodate funkcije, kot sta večdimenzionalna analiza in načrtovanje.

Na enem mestu

Pridobite več kot le orodje za načrtovanje. IBM ponuja nabor rešitev, ki so namenjene podpori vseh faz analitičnega življenjskega cikla v različnih oddelkih in zagotavljajo, da je vaše podjetje dobro opremljeno za danes in pripravljeno za jutri. Vse rešitve so na voljo lokalno ali v oblaku.

www.alterna.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji