Objavljeno: 8.2.2019 01:00

Motorola G7 v treh izvedbah

Motorola morda v teh časih ne ponuja najbolj vroče modele pametnih telefonov, vendar so njihove novosti vselej mikavne, ko se tiče razmerja med zmogljivostjo in ceno. Zato so Motorole še vedno zelo priljubljene v delih sveta, kjer ne zapravljajo astronomske vsote za najnovejše modele premijskih znamk.

Prav ugodno razmerje med ceno in zmogljivostjo je udarna značilnost nove družine modelov Motorola Moto G7, ki bo na voljo v treh različicah. Najzmogljivejši model Moto G7 premore 6,2-palčni zaslon polne ločljivosti HD, ki sega do vseh robov in se lahko pohvali z najmanjšo zarezo za fotoaparat med tovrstnimi telefoni.

Poganja ga osemjedrni Qualcomm Snapdragon 632, ki ima na voljo 4 GB RAM in 64 GB velik interni pomnilnik Flash (s kartico SD lahko telefon nadgradimo do 512 GB). Ta je okoli 50% hitrejši od dosedanjega modela G6, premore dvojno fotografsko tipalo, opremljen pa je tudi z akumulatorjem zmogljivosti 3.000 mAh. V ZDA bo na voljo za 299 dolarjev. Vsi novi telefoni Moto G7 so osnovi opremljeni z Androidom 9 (Pie).

Najcenejši model je Moto G7 Play, ki premore 5,7-palčni ločljivosti 720p bo stal v ZDA le 199 dolarjev. Procesor je enak kot pri zmogljivejši modelih, a ima 2 GB RAM in 32 GB Flash RAM, seveda pa tudi enojno fotografsko kamero ločljivosti 13 milijonov pik.

Moto G7 Power se umešča nekako med oba zgoraj predstavljena modela, saj ima 6,2-palčni zaslon ločljivosti 720p, 3 GB RAM in 32 GB Flash RAM. Ta model odlikuje predvsem bistveno zmogljivejši akumulator (5.000 mAh), ki naj bi po trditvah proizvajalca zadoščal za dva dni tipične uporabe brez potrebe po polnjenju. Na prodaj bo za 249 dolarjev.

3o2lR8WkKpo

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji