Objavljeno: 27.10.2007

Konica Minolta ponovno v ospredju

Podjetje Konica Minolta Slovenija je 25. oktobra 2007 v Koloseju predstavilo najnovejše laserske tiskalnike in večnamenske naprave, ki bodo kupcem na voljo v prihajajočih mesecih. Novinci se večinoma uvrščajo v razreda srednje in zelo zmogljivih tiskalnikov namenjenih srednje velikim ter velikim podjetjem.

Tako bosta serijo črno-belih tiskalnikov PagePro dopolnila modela 4650EN ter 5650EN, ki zadoščata potrebam manjših podjetij. Na področju barvnih tiskalnikov bodo konkurenco izzvali s kar štirimi napravami, in sicer s cenejšim modelom Magicolor 2590MF, modeloma Magicolor 4650DN in 4650EN, namenjenima srednje zahtevnim uporabnikom, ter najzmogljivejšim tiskalnikom Magicolor 8650DN, ki je odlična rešitev za velike pisarne, saj med drugim omogoča izpisovanje do formata A3.

Največ pozornosti pa so, upravičeno, namenili seriji profesionalnih večnamenskih naprav imenovani Bizhub. Te naprave so namenjene velikim podjetjem, saj lahko najzmogljivejši med njimi, C6500, natisne kar 65 strani na minuto. Prenovljeni modeli se ponašajo s privlačnejšo obliko, velikim barvnim zaslonom občutljivim na dotik ter širokim naborom zmožnosti. S tehnološkega vidika obljubljajo manjšo porabo energije in črnila ter kakovostnejši in hitrejši izpis. K vsem tehničnim izboljšavam je največ pripomogel razvoj novega črnila, imenovanega Simitri HD. Zaradi spremenjenega postopka izdelave je to polimerno črnilo popolna novost na tržišču. Zrna se tvorijo s pomočjo kemijskega postopka, zato je njihov premer manjši kot pri običajnih črnilih, kar privede do manjše porabe pri enaki pokritosti.

printer.konicaminolta.eu

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji