Objavljeno: 31.12.2004

KiSSove novosti za leto 2005

Podjetje KiSS bo na sejmu CES prikazalo delovanje nove tehnologije oddaljenega snemanja televizijskih vsebin na disk DVD snemalnika. Prvi s to zmožnostjo je model DP-558 s tehnologijo Electronic Programme Guide (EPG), ki omogoča upravljanje DVD snemalnika prek interneta ali kar z mobilnim telefonom, pogoj je le spletni brskalnik in prednastavljeni spletni naslov s strani uporabnika.

KiSS predstavlja tudi modela DP-600 in DP-608. DVD predvajalnika sodita med prve s podporo za Windows Media Video 9 pri visoki ločljivosti zapisa (High Definition), to pa je dobra osnova za razmah videa na zahtevo. Oba modela uporabljata nov procesor Sigma EM8620L ter imata vgrajen brezžični vmesnik 802.11g, le DP-608 pa ima tudi disk z velikostjo 80 GB.

Novo serijo izdelkov dopolnjujejo televizorji Coolview, ki podpirajo WMV9, imajo brezžično in žično povezavo v internet, vgrajen DVD predvajalnik, TV kartico ter kvalitetne zvočnike. TV z 42-palčnim plazemskim zaslonom ima dodan še 80 GB disk. Ostali televizorji so z zaslonom LCD, in sicer v velikostih 17, 26 ter 32 palcev.

http://www.kiss-technology.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji