Oglasno sporočilo
Objavljeno: 1.12.2020 05:00

Kako z elektronskim podpisovanjem dokumentov zmanjšati stroške podjetja in izboljšati nivo storitev za uporabnike

V letu 2020 smo priča epidemiji, ki je na globalnem nivoju prisilila vse, da slečemo marsikatero železno srajco starih navad in spremenimo dosedanji način poslovanja. Predvsem zaradi okrnjenih možnosti vzpostavljanja osebnih stikov s strankami in poslovnimi partnerji, smo se pričeli spogledovati z novimi oblikami poslovanja, ki smo se jim pred epidemijo izogibali. Uvajanje novih orodij in postopkov je namreč vedno naporno, tako za podjetja, kot za stranke. Lahko pa prinese tudi nekaj dodatnih stroškov.

Med tehničnimi rešitvami, ki so na voljo že dalj časa, a niso bile pogosto uporabljene, je elektronsko podpisovanje dokumentov oz. pogodb. Ta način poslovanja je zakonsko predviden že od leta 2004 in je bil določen v Zakonu o elektronskem poslovanju in elektronskem podpisu (ZEPEP). S tem zakonom se uvaja enakovrednost elektronskega in lastnoročnega podpisa na dokumentih, kadar so izpolnjeni nekateri pogoji.

V podjetju 3 Tav ponujamo programske rešitve za celovito digitalno poslovanje podjetij: dokumentni sistemi, masovni obračun, finance in računovodstvo, vodenje proizvodnje, poslovna analitika... Prilagajamo se potrebam naših naročnikov in skrbimo, da so naše rešitve vedno v koraku s časom in zahtevami trga.

https://www.3tav.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji