Oglasno sporočilo
Objavljeno: 26.7.2019

Kaj pa če se zgodi telefonu nesreča?

Ne skrbite. Huawei bo brezplačno zamenjal razbit zaslon ali zadnjo stran vašega pametnega telefona. *

Huawei je kupcem novih telefonov ponudil celovit vzdrževalni program Huawei jamstvo, v katerem bo poskrbel za njihove naprave. Z odločitvijo podjetje dosledno potrjuje usmerjenost v dobrobit uporabnikov. Da bi izvedeli, katere okvare uporabnike med 18 in 55 let najbolj skrbijo, so skupaj s podjetjem IPSOS v juniju izvedli spletno raziskavo v državah Srednje in Vzhodne Evrope ter Skandinaviji.

Wang Yanmin, predsednik Huawei Device, CEE & Nordics: »Raziskava je pokazala, da je za lastnike telefonov razbit zaslon najbolj verjeten in hkrati tudi najbolj neugoden dogodek. Uporabniki telefon opredeljujejo kot vredno lastnino in ker cenimo uporabnike, jim želimo pokazati, da Huaweiju ni vseeno. Zato smo jim ponudili brezplačen paket vzdrževanja, ki bo skupaj z nagrajenimi telefoni odpravil nevšečnosti, ki lahko nastanejo zaradi uporabe in lastništva naprav.«

»Napake se dogajajo, saj smo vsi ljudje«, nadaljuje gospod Wang. »Zato bomo pomagali našim uporabnikom pametnih telefonov Huawei. 75 odstotkom bi namreč ''počilo srce'', če bi izgubili dragocene podatke, kar 63 odstotkov uporabnikov pa skrbi morebitno razbitje zaslona. Uporabniki menijo, da bi jim moral izdelovalec stati ob strani, ko gre kaj narobe in Huawei se z njimi strinja. Zato smo ponosni, da lahko ponudimo več in upamo, da nam bodo ostali izdelovalci sledili.«

Glede na rezultate ankete uporabnike skrbi tudi okvara baterije (59 odstotkov) ali pa da bo naprava nehala delovati zaradi politja s tekočino. Večina se strinja, da bi morali izdelovalci pametnih telefonov več storiti za zaščito uporabnikov v primeru človeških napak ali nesreč (87 odstotkov) ter nakazujejo, da so stroški zamenjave razbitega zaslona previsoki (92 %).

*Roka pomoči, ko je najbolj potrebna

Storitev Huawei jamstvo je na voljo kupcem telefonov serije P30, ki telefon kupijo do konca julija ter ga v tem času tudi registrirajo v aplikaciji HiCare in velja 12 mesecev.

Uporabniki so v času veljavnosti upravičeni do brezplačne enkratne garancijske menjave razbitega ali poškodovanega zaslona in/ali zadnje strani, do katerega pride zaradi nenamernega padca, udarca ali stiskanja med običajno uporabo. Brezplačno zamenjavo pa opravijo v pooblaščenem servisu Huawei.

Več o programu: https://consumer.huawei.com/si/support/screen-protection/

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji