Objavljeno: 14.11.2006

HP Slovenija strateško v storitve

HP Slovenija je priredil spletno tiskovno konferenco, na kateri so predstavili svojo strateško usmeritev v ponudnika storitev, transformacijo, ki se je v matičnem podjetju začela že pred časom.

Novi vodja oddelka storitev, g. Iztok Glušič, ki prihaja iz IBM Slovenija, je predstavil svoj cilj - v naslednjih letih današnji delež na področju storitev, ki znaša 6,2%, zvišati na 18%. S tem bi HP prevzel vodilno mesto (za IBM Slovenija) na tem področju. Da so usmeritev zastavili res strateško, kaže že delež zaposlenih, ki sodeluje v oddelku storitev - od 53 zaposlenih jih je tam kar 33.

Spletna konferenca je bila izvedena s programom napisanem v Flashu, sodelujoči novinarji iz cele Slovenije (16 nas je bilo) pa so s slušalkami poslušali in gledali video predstavitev treh predstavnikov HP Slovenija, ki so sedeli v svojih prostorih v Ljubljani. Med predstavitvijo smo videli tudi nekaj celozaslonskih video posnetkov, na koncu pa smo vprašanja postavljali pisno in nanje dobili "video odgovor". Mimogrede, zanimanje je bilo precejšnje, saj je bilo vprašanj precej. Tehnična izvedba je bila videti odlično, le zvok žal nikakor ni bil tako čist in nepopačen, kot smo ga vajeni v živo...

http://www.hp.com/si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji