Oglasno sporočilo
Objavljeno: 26.11.2019 09:11

HoT omogoča plačevanje prek SMS-sporočil

HoT, HOFER Telekom, je omogočil še plačevanje prek SMS sporočil, pri čimer uporabnik le prvič vnese plačilno sredstvo, nato pa se plačilo izvede le ob vsakokratni potrditvi ali zahtevi prek SMS-a. S tem imajo uporabniki popoln nadzor nad stroški.

Uporabniki imajo pri HoT-u na voljo veliko različnih možnosti plačil, bodisi mesečno ali z enkratnimi plačili, in si tako lahko prilagodijo storitev po svoji meri. Prek spletnega portala in mobilne aplikacije Moj HoT lahko povsem brezplačno poskrbijo tudi za druge nastavitve, vključno z brezplačnim preklapljanjem med paketi.

Pošteni do uporabnikov

Pri HoT-u so še posebej ponosni na to, da so že ves čas pošteni do uporabnikov in da nikdar niso izvajali sporne prakse, na katero opozarja Zveza potrošnikov Slovenije. Na Zvezi namreč pravijo, da se že dlje časa soočajo s pritožbami potrošnikov, ki jim telekomunikacijski operaterji kar sredi vezave spreminjajo cene naročnin. HoT pa še naprej drži obljubo, da nikdar ne bo povišal cen paketov ali zaračunaval dodatnih stroškov. Najboljše cene so pri HoT-u na voljo za vse in to brez vezave.

HoT z več kot 80.000 uporabniki

Po dveh letih in pol ima HoT že več kot 80.000 uporabnikov, s čimer še vedno drži primat najhitreje rastočega slovenskega virtualnega operaterja vseh časov. Njihov najbolj priljubljen paket ostaja HoT MAXI, ki ima poleg neomejenih minut in SMS-ov za uporabo v Sloveniji še 30 GB prenosa podatkov za 9,99 evrov na mesec.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji