Oglasno sporočilo
Objavljeno: 11.6.2019 10:00

GoCoder - Protistresna terapija za tekmovalne programerje

V sredo 3.7.2019 bodo podjetja Solvera Lynx d.o.o. v sodelovanju z Bintegro in Zemanto že petič organizirala kombinirano tekmovanje GoCoder! Udeleženci se v prvem delu tekmovanja pomerijo v reševanju algoritmičnih problemov na platformi TopCoder in v drugem delu – vožnji gokartov.

Programiranje: Tekmovalci imajo 75 minut časa za tri naloge različnih težavnostnih stopenj, uporabijo lahko enega izmed najbolj razširjenih jezikov (C++JavaC#Visual Basic in Python), točke pa pridobijo s pravilno rešitvijo za posamezno nalogo, ki jo oddajo v čim krajšem času.

Vožnja gokartov: Tekmovalci poskušajo kar najhitreje odvoziti progo in svoj čas primerjajo z rekordom steze. Tekmovalec z najmanjšo razliko je na dobri poti do zmage.

Konkurenca bo menda huda, branilci naslovov v vseh kategorijah so že prijavljeni in pričakovati je kvalitetno borbo!  Ekipe s po tremi člani se lahko prijavijo na martina.ring@solvera-lynx.com. Pri ekipah je bistveno ime ekipe, ki sicer nič ne pripomore k rezultatu, zato pa toliko bolj k sproščenemu vzdušju, če je vsaj malo duhovito. Tudi če je kdo brez ekipe, brez skrbi, bomo mi našli trojice! Vabljeni vsi!

Ekipe se potegujejo za nagrade, med katerimi so tudi električni skiroji in droni!

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji