Oglasno sporočilo
Objavljeno: 1.3.2020 14:20

Galaxy S20 - Samsung nove generacije!

Gotovo ste opazili – najnovejša Samsung Galaxy serija ni S11, temveč Galaxy S20. Nova desetica pomeni novo generacijo pametnih telefonov, ki meje tehnoloških zmogljivosti premikajo že deset let! Kljub temu Galaxy S20 pametni telefoni ostajajo vrhunski telefoni z vrhunskim zaslonom, ki imajo še dodatno nadgrajeno vrhunsko kamero, povečano baterijo, izboljšan bralnik prstnih odtisov in še kaj.

Galaxy S20, S20+ in S20 Ultra pametni telefoni so na voljo v zaslonskih velikostih 16,26, 17,02 in, za najbolj napredne uporabnike, celo 17,53 centimetrov, zaslon pa je, kot smo pri tej Samsung seriji pametnih telefonov že vajeni, vrhunski zaobljeni AMOLED zaslon. Segajo še malce bolj do roba, kot smo bili tega vajeni do sedaj, sprednja »selfie« kamera pa je vgrajena v majhno »luknjico «, zato je delovna površina zaslona kar najmanj okrnjena.

Novost je vrhunsko fotografsko tipalo z ločljivostjo kar 108 milijonov slikovnih pik, ki je vgrajeno v model Galaxy S20 Ultra. S sestavljanjem kar devetih posameznih slikovnih pik omogoča zelo dobro razbiranje svetlobe v mraku, 3-kratna digitalna povečava pa omogoča povečavo končne fotografije brez izgube kakovosti. Revolucionarne leče pri Galaxy S20 Ultra pametnem telefonu uporabljajo umetno inteligenco za obdelavo posnetkov in zmanjšanje izgube kakovosti pri visokih stopnjah povečave ter uporabnikom omogočajo do 100-kratno povečavo, ki bi je bil vesel vsak paparaco. Tudi Galaxy S20 in S20+ pametna telefona se lahko pohvalita s svojo kamero, s katero lahko uporabnik izbrani objekt približa kar 30-krat.

Vsi omenjeni pametni telefoni v Galaxy S20 seriji imajo baterijo, ki je zmogljivejša od lanskih modelov Galaxy S10, najmočnejši Galaxy S20 Ultra se pohvali celo s 5000 mAh, kar bo brez težav omogočilo dva dneva brez polnjenja. Sicer pa je nadgrajena tudi sama hitrost polnjenja (izberemo lahko tudi brezžično), telefoni pa imajo, kot se za vrhunske modele spodobi, certifikat IP68 za povečano odpornost na prah in škropljenje vode.

In še nekaj o naložbi v prihodnost – Galaxy S20 pametni telefoni so na voljo tudi v različici za omrežja 5G, Galaxy S20 Ultra je tak že v privzeti različici. Četudi tega omrežja nove generacije v Sloveniji še nimamo, so Galaxy S20 pametni telefoni nanj pripravljeni!

P.S: Če Galaxy S20+ ali Galaxy Ultra naročite v prednaročilu, boste zraven dobili tudi nove Galaxy Buds+ brezžične slušalke!

www.samsung.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji