Oglasno sporočilo
Objavljeno: 1.10.2018

Domino Sistemi

Zaščita pred škodljivimi programi/ virusi

Pomagamo vam, da se zaščitite pred najbolj nevarnimi kripto  virusi ter tudi vsemi novimi prihajajočimi grožnjami za vaše računalnike. V ta namen uporabljamo Panda Adaptive Defense storitev v oblaku, ki prepreči, da se na vaših računalnikih izvede nepoznana programska koda. Panda Adaptive Defense za razliko od tradicionalnih protivirusnih programov ne deluje na osnovi podpisov temveč neprestano nadzoruje izvajanje vseh procesov na sistemu ter izločanju nevarnih oziroma neznanih programov. Na tak način lahko kar najbolj učinkovito zaščitimo vaš sistem. Pokličite nas, da vam omogočimo brezplačen preizkus.

Požarne pregrade

Samo najboljše je dovolj dobro. Zato uporabljamo požarne pregrade evropskega proizvajalca Stormshield, ki imajo med drugim tudi certifikat ustreznosti NATO / EU restricted ter EAL4+. Gre za požarni zid tipa UTM, ki omogoča zaščito vašega omrežja, nadzor prometa ter pasovne širine. Omogoča vam tudi vzpostavitev varnih vpn povezav med oddaljenimi računalniki/lokacijami ter centralnim sistemom. Kvaliteto in zmožnosti požarnih zidov vam bomo najlažje predstavili s testno postavitvijo pri vas. Pokličite nas za testiranje.

Backup

Ker se včasih zgodi, da gre kaj narobe, vam za zanesljivo varovanje vaših podatkov v virtualnem okolju ponujamo Altaro Hyper-V Backup s katerim boste imeli varnostno kopijo vedno pri roki, naj bo to lokalno ali v oblaku. Backup vam ponujamo tudi kot upravljano storitev, kar pomeni, da nadzor nad delovanjem za vas izvajamo mi. Pokličite za brezplačni preizkus.

www.domino-sistemi.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji